- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.231
- Поени од реакции
- 4.104
За песни, пробај го Sound Forge.
А, програм за Photoshop??????? :nesum:
Па најдобар „програм за Photoshop“ ти еееее.......... амиии..... Photoshop!!! :pos2:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За песни, пробај го Sound Forge.
А, програм за Photoshop??????? :nesum:
Крак,опиум за Photoshop CS 2 не можам да најдам :salut:
Уште ич? Со 512MB RAM меморија ги исполнуваш минималните барања на CS3.Корун имам 512 РАМ меморија уште колку ми фалат за да го инсталирам Фотошоп ЦС3?
ЛинкWindows
- Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon®, or Intel Core™ Duo (or compatible) processor
- Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 or Windows Vista™ Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise (certified for 32-bit editions)
- 512MB of RAM
- 64MB of video RAM
- 1GB of available hard-disk space (additional free space required during installation)
- 1,024x768 monitor resolution with 16-bit video card
- DVD-ROM drive
- QuickTime 7 software required for multimedia features
- Internet or phone connection required for product activation
- Broadband Internet connection required for Adobe Stock Photos* and other services
Барам една програма или нешто друго кај ке можам на песната што е да им кратам по нешто пример: песната што е цела со пеење со се како на пример јас да им го скратам пеењето само музика да биде да не се пее а од друга страна со микрофон или нешто да пеем/пеет и после со песната и пеењето преку микрофонот да си оди заедно?
Незнам дали ме сфатифте кој ме сфати нека ми помогне да каже која програма би требало да биде за ваква функција.
Благодарам однапред!:smir: