Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Крак,опиум за Photoshop CS 2 не можам да најдам :salut:

Корун имам 512 РАМ меморија уште колку ми фалат за да го инсталирам Фотошоп ЦС3?

Принц а зошто мене ме лажеа дека ми треба 1 гига?
Со 512-та да не сецка?

Убаво ти кажав дека ги исполнуваш минималните барања за CS3.
Еве ти ги и од адоуб директно
Windows

• Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon®, or Intel Core™ Duo (or compatible) processor
  • Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 or Windows Vista™ Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise (certified for 32-bit editions)
  • 512MB of RAM
  • 64MB of video RAM
  • 1GB of available hard-disk space (additional free space required during installation)
  • 1,024x768 monitor resolution with 16-bit video card
  • DVD-ROM drive
  • QuickTime 7 software required for multimedia features
  • Internet or phone connection required for product activation
  • Broadband Internet connection required for Adobe Stock Photos* and other services
Линк
Ако тие не знаат што е потребно за да работи CS3 ко што треба, тие што си ги прашувал знаат. Во иронија кажано :)
На помалку од тоа што го бараат како минимум ќе работи поспоро или нема да се инсталира, на подобро од тоа што го бараат како минимум ќе работи побрзо...
Заклучок: Adobe Photoshop CS3 ќе работи на твојот компјутер со 512MB RAM меморија. Немој да прашуваш дали ќе работи подобро со 1GB RAM меморија или со 512MB, те молам.

Знае некој добра алтернатива за WLM за Ubuntu Linux како што е aMSN, ама нешто ми зафркава и барам друга, а исто така да не знај некој некакво трик за да ги гледам барем обоени имињата во контакт листата на тие што користат MsgPlus.

kmh?

Па земи и ти користи Мсн+ и ќе гледаш обоените имиња и ти ке можеш да ги обојуваш нема никаков трик освен ти ако не си го инсталираш ова мсн+

Помош!!

Барам една програма или нешто друго кај ке можам на песната што е да им кратам по нешто пример: песната што е цела со пеење со се како на пример јас да им го скратам пеењето само музика да биде да не се пее а од друга страна со микрофон или нешто да пеем/пеет и после со песната и пеењето преку микрофонот да си оди заедно?
Незнам дали ме сфатифте кој ме сфати нека ми помогне да каже која програма би требало да биде за ваква функција.
Благодарам однапред!:smir:

Сакаш да го тргнеш пеењето од песната? Бог да чува, прво сателитите, сега ова... :uvo:

Барам една програма или нешто друго кај ке можам на песната што е да им кратам по нешто пример: песната што е цела со пеење со се како на пример јас да им го скратам пеењето само музика да биде да не се пее а од друга страна со микрофон или нешто да пеем/пеет и после со песната и пеењето преку микрофонот да си оди заедно?
Незнам дали ме сфатифте кој ме сфати нека ми помогне да каже која програма би требало да биде за ваква функција.
Благодарам однапред!:smir:

На Sound Forte имаш таква опција, ама НЕ Е МОЖНО да се тргне пеењето! Може само да го намали вокалот, а со тоа и квалитетот на песната/музиката, инструменталата станува поглува, ритамот.....

Барај си на Limewire инструментали од песни.

Имав една програма, од клипот ја вади песната,и МП3 ја прај,ама со формат се избриша, и не ми текнува како се викаше, знаете некоја слична ваква????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom