Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе до толку ли си... :tapp:
После напишаните мислења од членовите погоре не свати дека не постои такво нешто? :jaj:

Ај сега и ти... Ако не ти е достапно не значи дека не постои. :helou:
Конечен одговор: не ни е достапно такво програм4е...барај друго.

Барам програм што може да се гледа преку сателит кој што прави????????????????????Благодарам однапред.

Еми пробај прашај во американската влада да ти одобрат пристап до сателитите за разузнавање а ако не ти одобрат хакирај ги. Пиис оф кејк. И шо ќе ти е тој програм ќе го шпиунираш дечкото каде и со кој оди? Без веза...

Добро бе до толку ли си... :tapp:
После напишаните мислења од членовите погоре не свати дека не постои такво нешто? :jaj:

Овој е федералец, намерно лаже да не го докопаме овој програм :pos2:

Абе за постоење, постои таков програм, фала Богу! Имаше и на Discovery дел од можностите што CIA може да ги направи. Можат да видат кој било, каде било, и да го најдат за помалку од 5 секунди а не ко на филмовите по 5 мин. (ова CIA го кажува) :)

А ние (обичните смртници), овој програм може само да си го замислуваме и толку. Башка не е програмот ко за домашен РС :)

Фотошоп ЦС 2 го барав на торентите ама торентите се пуни вируси има некој линк од Фотошоп ЦС2 вирус енд тројан фри?

Фотошоп ЦС 2 го барав на торентите ама торентите се пуни вируси има некој линк од Фотошоп ЦС2 вирус енд тројан фри?

Епа ако ги слушаш другите што зборат, ќе си седиш вака без ништо. Најди го на торрент и симни си го. Башка и со крак се торентите

@Korun почнав да го снимам Фотошопот ама кога стигнав до 7% Антивирот ми алармираше узбуна, најде два тројанци.

@Korun почнав да го снимам Фотошопот ама кога стигнав до 7% Антивирот ми алармираше узбуна, најде два тројанци.

Иди нареден торент. И обично тоа што го рачуна како "тројанец" е уствари кракот за програмот. Провери си.

@Korun ми јавуваше warm Autorun.xcl, го избришав.
Изгледа тоа беше кракот?

@Korun ми јавуваше warm Autorun.xcl, го избришав.
Изгледа тоа беше кракот?

Не, кракот треба да е *.exe фајл, би требало да е Photoshop.exe, вака да се вика кракот. А тоа autorun.xcl шо ти го избришал антивирусот, тоа е тројанче некое.

Постои ли воопшто некој програм што звукот на песни/видеа го форматира од стерео у сараунд?
Новото дивиди гнасни ми ги свири песните...:kesa:

Постои ли воопшто некој програм што звукот на песни/видеа го форматира од стерео у сараунд?
Новото дивиди гнасни ми ги свири песните...:kesa:

Имаш сараунд приклучен на двд плеер и сакаш мп3-ките да ти ги пушта низ сите 5 звучника? Не може :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom