Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Програм за вадење звук од видео,т.е видео 2 соунд конвентор..енибади??

Пробај со ImTooConverter, за било какво конвертирање програмава врши работа.

Пробај со ImTooConverter, за било какво конвертирање програмава врши работа.

Го најдов и има за раслични видови фајлови посебни конвентори...али нешто како video во mp3 нема

сепак фала

Го најдов и има за раслични видови фајлови посебни конвентори...али нешто како video во mp3 нема

сепак фала
Не можеш да конвертираш видео во mp3, можеш само да го екстрактираш звукот од видеото.

Може бе како неможе. Пробај со кракуван Any video converter pro или Total Video converter(Исто кракуван).

Не пишав дека не може да се извади звукот од видеото туку дека тоа не е конверзија од видео во звук, тоа е вадење на звукот од видеото и има милион програми за тоа.
.

Па зошто тогаш пишува на пример кога ќе одбираш во што да ти конвертира:
Convert to -> MPEG Audio Layer 3(MP3)

Па зошто тогаш пишува на пример кога ќе одбираш во што да ти конвертира:
Convert to -> MPEG Audio Layer 3(MP3)
Го конвертира звукот изваден од видеото, а не видеото, си има посебни формати за видео.

ова зеј го
конвертират од видео во видео и во аудио и во шо сакаш :vozbud:
основна намена - довнлоад на клиипој од јутујуб

Поентата ми беше за да можам да го извадам звукот во видеото само како звучен фајл.

Фала многу за youtube downloader баш ми се погоди и видеото беше симнато од таму

kazete nekoj dobar program za internet soobrakaj da vidam kolku kolku imam download i upload moze ima programa tuka dadeno ali koj ke bara po strani tnx

Абе да не знајте некоја програма за одделување на инструменти од песна.примен од некоја песна гитарата или тапаните да ги извајш??

Абе да не знајте некоја програма за одделување на инструменти од песна.примен од некоја песна гитарата или тапаните да ги извајш??
мислам дека ова е ептен многу ти што го бараш...
нема ваква програма колку шо знам јас...
за така да го ваѓа треба песниве да мојш да ги отвораш на сите поединечни делови од кои што е направена песнава...
нешто како проект во адобе премиер за видео што е...
а песниве се како една линија или како и да се вика она... графичкион приказ...се во едно спакувано...
и така да не би можел да извајш на делчиња...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom