Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ако има некој нека ми кажи линк од некоја фрее програма за водење на ветеринарна станица (или аптека), за еден мој пријател ми треба.

Кој користи добар гиф аниматор? Дајте некое искуство и препорака.

Дај предложете некој добар JAVA декомпајлер за CLASS фајлови

Мене ми треба некоја програма што може да ја мењам резолуцијата на гиф сликите ама пак да остане сликата како анимација.

Ме интересира кој работел со програмчиња за цеде заштита? Кои се тие програмчиња и каде може да се најдат? Значи снимам јас некое мое цеде со мој материјал и го заштитувам од класично преснимување (Starforce 1/2/3...). Знам дека нема 100% заштита од преснимување ама барем човек да стави некој вид на основа заштита за да неможе лаиците да го преснимаат.

A imas li CD/DVD rezac sto moze da snima vo nekoja od ponovite verzii za zastita.Povekete rezaci ne mozat da snimaat vo nekoja od ponovite verzii na sistemite za zastita. nekoi ne mozat duri ni da ripuvat CD-a zastiteni so ponovite verzii. Mozes da snimas samo so postara verzija na zastita, sto i ne e tesko da se presnime so vistinskata programa.
Najdobra programa za ripuvanje i rezenje protected CD-a e Alcohol 120.
www.alcohol-soft.com

Вардарче.... не знам точно како се бикаше програмчето но еден мој другар го имше.... имено... тоа програмче правеше еден BAT фајл кој што виртуелно покажуваше огромна големина..... на пример.... едно обично ЦД од 700МБ после режењето ако му направеше propertis покажуваше дека е 7GB.... така да било ке пробаше да го копира не можеше бидејки немаше место во ЦД-то.... било кој лаик не може да се снајде.... а едноставно може само да се тргне тој БАТ фајл и да се снима.... ако сакаш да го прашам ако уште го има па да ти го дадам.

Ако успееш да го најдеш, стај го тука.. баш сакам да видам што код е, башка што е .bat (=

Барав назад по темава и видов дека Топка исто барал како да зема скриншот од сцени од филмови и видов дека со BSplayer може и пробав со п да сликам ама сејвираните фајлови сите ми испаднаа овака

Attachments

• bscap000.jpg
    bscap000.jpg
    3,6 KB · Прегледи: 50
за screenshot употреби го hupersnap

+ treba da ti se stiklirani special fucions direct3d i glide vo caputre menito

ilefx напиша:

+ treba da ti se stiklirani special fucions direct3d i glide vo caputre menito
мислиш hypersnap?:toe:Го имам ама сепак не може да се прави скриншот на филмови со него...друго решение ќе барам а за штиклираните функции и глајд не сум пробал ама се надевааам дека ќе успее...

П.С.Сега пробав нешто со Мovie Maker и ми дава да сликам од клипови ама сепак некои филмови кои се долги кога ќе ги пуштам ми дава send erorr report

aj ve molam najdete mi go seriskiot broj od kaspersky 6, kompjuterot mi e prepoln so virusi, a trialot veke mi istece. PLS pratete mi go na pp.
fala odnapred

Fantom_oh напиша:
aj ve molam najdete mi go seriskiot broj od kaspersky 6, kompjuterot mi e prepoln so virusi, a trialot veke mi istece. PLS pratete mi go na pp.
fala odnapred
ај може

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom