Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Fantom_oh напиша:
aj ve molam najdete mi go seriskiot broj od kaspersky 6, kompjuterot mi e prepoln so virusi, a trialot veke mi istece. PLS pratete mi go na pp.
fala odnapred

:):) забранета е пиратерија на форумов...... ке не караат админите

Ako ima nekoj programa da instaliram Bluetooth na PC

aj ве молам кажете ми што да правам....т.е. како да сликам слики од филм и што му е на мојот бс плејр,зш сликите што ги вадам испаѓаат црни?

_|Sp|DeR|_ напиша:
aj ве молам кажете ми што да правам....т.е. како да сликам слики од филм и што му е на мојот бс плејр,зш сликите што ги вадам испаѓаат црни?

Ako ispagjaat crni ...moze e do filmot , i toa ima vrska .......
se znae kako se vadat sliki
desen klik , vo opcii imas fakjanje kadri (originalna golemina i Sto se gleda ) potoa slikite ti se vaka bscap.jpg i gi naogjas vo program files ,folder Webtech -bsplayer

Manga напиша:
Ako ispagjaat crni ...moze e do filmot , i toa ima vrska .......
За филмот не знам дали има врска дека на MovieMaker ми дава да сликам од истиот тој филм ама сепак некои филмови од тие што ги сакав воопшто не ми ни ги отвара

daj kazete nekoj program za praenje muzika ama dobar i lesen

daj kazete nekoj program za praenje muzika ama dobar i lesen:tapp: :tv: :motor:

Anonimen напиша:
daj kazete nekoj program za praenje muzika ama dobar i lesen:tapp: :tv: :motor:

Пробај со Fruityloops-Studio. Тоа можеби е малку посложено, ама за правење на добра музика нема лесен програм. Абе ке се снајдиш. Не е ништо толку тешко. А имаш и Sony Sound Forge 8.

REASON

Пробај со REASON многу добар програм, многу тежок, ама и многу корисен. Барем пробај ако не нешто друго, доаѓа на 3CD-a со посебно CD со семплови итн.:violent1: :kajg: :pop:

Ako e za lesen najarno pocni si so Rebirth. ednostaven,lesen, a dobar. posle mozes da premines na frooty loops i reason.

Барам програма што ќе ми помогне да фатам женска. И неро 7 ќе заврши работа.

koj ima serial za Adobe Photoshop CS2 neka mi go dade na pp ve molam.

moze li da mi kaze nekoj ili dali voopsto postoi prgorama so mozam da stavam pass na nekoja papka (folder)?

Ми треба итно (најкасно до недела) АутоРоуте 2006 од кај можам да ја извадам (линк).
Тнкс.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom