Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ej,moze li nekoj da pomogne nekoja programa za gledanje filmove,ama nekoja dobra ...:helou:

mi treba programa koja so koja moze da odstranam simultan subtitle od film ... dali ova e mozno i dali moze da se najde nekoj software za istoto ?

Барам youtube downloader кој симнува во *ави формат:pirat:

mi treba programa koja so koja moze da odstranam simultan subtitle od film ... dali ova e mozno i dali moze da se najde nekoj software za istoto ?

Мислам не е можно.... освен да си најдиш превод за филмот и кога ќе го пушташ филмот со новиот превод подеси негде во Subtitle Properties да има преводот подлога. Така да подлогата ќе си го покрие стариот превод и над неа ќе се прикажва новиот :)

Дали филмот е во ави формат или двд и дали преводот е ставен во дирекно во филмот без сам да го подесуваш.

se raboti za sinhronizacija .... a ne za obicen title ... i da filmot e vo .avi

Ме итересира дали кога го стартуваш филмот со него почнува и преводот. Или пак од некој јазик што зборуваат да го направиш на друг.

se raboti za sinhronizacija .... a ne za obicen title ... i da filmot e vo .avi

audio синхронизација?

Ако е audio синхронизација и филмот не е DVD (e .avi) не можиш ништо да напрајш.

А ако е subtitle кој е „вметнат“ во .avi тогаш

...да си најдиш превод за филмот и кога ќе го пушташ филмот со новиот превод подеси негде во Subtitle Properties да има преводот подлога. Така да подлогата ќе си го покрие стариот превод и над неа ќе се прикажва новиот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom