Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Zaebaniot
Напрај вака: Симни најнов драјвер за Geforce од странците на Nvidia.
Избриши го тпј што го имаш, избричи некој посебен PhysX фрајвер ако имаш. Се избрши. И нормално ќе ти побара рестарт. Направи го тоа. Сними го најновиот драјвер што го симна. Пак рестарт. Не чепкај драјвери во следните 6 месеци.

дајте ми проверен линк/торент од неро...било која верзија...6/7/...било која само да е проверено..(по можност со сериал и крак и без вирус:vozbud:)

вака пошо поима немам може ли некој да ми каже торенти како шо?????? од кај го симнам тоа со торентите... а да и програм некој за монтирање клипчиња однапрет ви благодарам

вака пошо поима немам може ли некој да ми каже торенти како шо?????? од кај го симнам тоа со торентите... а да и програм некој за монтирање клипчиња однапрет ви благодарам

Eпа вака террент ти е програмче за спуштање има филмови на торрент гo спушташ торрентот од филмот потоа го пушташ на програмата торрент и филмот се донлодира сам.
Еве ти линк да ја спуштиш програмата
http://www.bittorrent.com/btusers/download/complete?os=win

Програма за симнување на торенти, повели
Програма за монтирање на клипчиња, наједноставна ти е Windows movie maker, ja имаш во старт менито.

Дали има некоја програма за да може да ми отвара GIF слики?
Зашо ијам само микрософт офис пикчр менаџер а онаа најосновнана програма ја неам...

Дали има некоја програма за да може да ми отвара GIF слики?
Зашо ијам само микрософт офис пикчр менаџер а онаа најосновнана програма ја неам...
хахахах ајdе и јас да бидат 4 ... во случај ако некој линк од тие горе не работи.. по пп фул верзија

Дајте Daemon Tools или друг сличен програм само без вируси симнав до сега 3-4 и во сите тројан наоѓа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom