Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Програма за правење templates за power point ? или како да си направам јас сам ако знае да објасни некој :)

Не најдов тема затоа тука ќе барам да ми помогнете да ми го најде некој сериалот на ''VIDEO GET''

Ќе може некое програмче за „влагање„ во комјутер нешто како TeamViewer?!
Фала Однапред !
:salut:

Неможам да најдам инсталација за Windows Installer 3.1 само офлајн, не сакам да симува за време на инсталација. ?

Дај ако знае нека понуди некој програма за конвертирање на видеа, пошто имам некои видеа шо зафаќаат по 50 гб(, а се големи по 2 часа...мислам шо е многу многу е

Неможам да најдам инсталација за Windows Installer 3.1 само офлајн, не сакам да симува за време на инсталација. ?

Вака сакаш ? :)

Дај ако знае нека понуди некој програма за конвертирање на видеа, пошто имам некои видеа шо зафаќаат по 50 гб(, а се големи по 2 часа...мислам шо е многу многу е

Total Video Converter

Прочитај таму имаш што се овозможува овој програм, па ако ти фрли око влези му на Download :icon_lol:

Дечки ми треба програма со која ќе можам да заклучам фолдер на компјутеров и со шифра да може само јас да влезам во тој фолдер....

ако има таков програм :helou:

:smir:

Дечки ми треба програма со која ќе можам да заклучам фолдер на компјутеров и со шифра да може само јас да влезам во тој фолдер....

ако има таков програм :helou:

:smir:

Симни си Folder Lock или пак направи .bat фајл кој ќе ти овозможи да го заклучиш фолдерот, само така некој што се разбира повеќе може да ти ја види лозинката. Ако сакаш да правиш .bat фајл за заклучување на фолдер пиши ќе ти го дадам кодот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom