Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
e ova mi trebase.

439_Vista.jpg

eve kako izleze so VistaMizer 3.0 extra thnxx
знае ли некој вакво нежто ама да има да гледаш колко степени е времето во РМ а?:smir:

да не знае некој некое програмче за на мрежа со се останатите да гледам со прават?

Луѓе дајте некој асален антивирус мојов откажа(изглеа ме стаија на црна листа на битдефендер:()...дајте некој шо има у него и AntiSpyware Internet Security..итн..со др зборови се во едно(како што е случај со Total Security)...ај пратете некој линк по ПП.
а и да..ај ако не ве мрзи пробајте само дали ке ви ја отвори страната на Bitdefender..само тоа..зш кај мене ни тоа неможе

ве моооолам да ми најде некој Microsoft autoroute 2007, 2008 не е битно која верзија, итно ми е...фала однапред.

Луѓе дајте некој асален антивирус мојов откажа(изглеа ме стаија на црна листа на битдефендер:()...дајте некој шо има у него и AntiSpyware Internet Security..итн..со др зборови се во едно(како што е случај со Total Security)...ај пратете некој линк по ПП.
а и да..ај ако не ве мрзи пробајте само дали ке ви ја отвори страната на Bitdefender..само тоа..зш кај мене ни тоа неможе
KIS 2009 слегни си триал од нивната страна а за клуч незнам прашај некој од тука ако има да ти даде:smir:....btw да ми пратеше некој линк за довнлоад на WLM 8.5 фулл за да не го слегнувам секој пат кога форматирам:smir:

KIS 2009 слегни си триал од нивната страна а за клуч незнам прашај некој од тука ако има да ти даде:smir:....btw да ми пратеше некој линк за довнлоад на WLM 8.5 фулл за да не го слегнувам секој пат кога форматирам:smir:

Де бе тимче, тоа ти е 10-15MB, а ти не форматираш секој ден па да ти арчи интернет. И плус немаш Setup, тоа што го симнуваш 2,5MB тоа е само Downloader. Сакал несакал пак мора да го симнуваш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom