haCk0r
Customization Windows OS
- Член од
- 8 јануари 2009
- Мислења
- 4.291
- Поени од реакции
- 1.583
Избришани се и ваму нигде го нема маме му ... знам дека го забранија ама па нигде да го нема
Избришани се и ваму нигде го нема маме му ... знам дека го забранија ама па нигде да го нема
aj probaj so ovahttp://forum.kajgana.com/www.giveawayoftheday.com/freeware/bonzy/buddyИзбришани се и ваму нигде го нема маме му ... знам дека го забранија ама па нигде да го нема
знае ли некој вакво нежто ама да има да гледаш колко степени е времето во РМ а?:smir:e ova mi trebase.
eve kako izleze so VistaMizer 3.0 extra thnxx
Team Viewer - една од подобрите програми за remote :wink:да не знае некој некое програмче за на мрежа со се останатите да гледам со прават?
некој друк
некој друк
фала мн вакво програмце ми требасеAnyplace Control
KIS 2009 слегни си триал од нивната страна а за клуч незнам прашај некој од тука ако има да ти даде:smir:....btw да ми пратеше некој линк за довнлоад на WLM 8.5 фулл за да не го слегнувам секој пат кога форматирам:smir:Луѓе дајте некој асален антивирус мојов откажа(изглеа ме стаија на црна листа на битдефендер)...дајте некој шо има у него и AntiSpyware Internet Security..итн..со др зборови се во едно(како што е случај со Total Security)...ај пратете некој линк по ПП.
а и да..ај ако не ве мрзи пробајте само дали ке ви ја отвори страната на Bitdefender..само тоа..зш кај мене ни тоа неможе
Де бе тимче, тоа ти е 10-15MB, а ти не форматираш секој ден па да ти арчи интернет. И плус немаш Setup, тоа што го симнуваш 2,5MB тоа е само Downloader. Сакал несакал пак мора да го симнуваш.KIS 2009 слегни си триал од нивната страна а за клуч незнам прашај некој од тука ако има да ти даде:smir:....btw да ми пратеше некој линк за довнлоад на WLM 8.5 фулл за да не го слегнувам секој пат кога форматирам:smir: