Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Член од
12 декември 2008
Мислења
71
Поени од реакции
1
да не знае некој некое програмче за на мрежа со се останатите да гледам со прават?

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Луѓе дајте некој асален антивирус мојов откажа(изглеа ме стаија на црна листа на битдефендер:()...дајте некој шо има у него и AntiSpyware Internet Security..итн..со др зборови се во едно(како што е случај со Total Security)...ај пратете некој линк по ПП.
а и да..ај ако не ве мрзи пробајте само дали ке ви ја отвори страната на Bitdefender..само тоа..зш кај мене ни тоа неможе

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
ве моооолам да ми најде некој Microsoft autoroute 2007, 2008 не е битно која верзија, итно ми е...фала однапред.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Луѓе дајте некој асален антивирус мојов откажа(изглеа ме стаија на црна листа на битдефендер:()...дајте некој шо има у него и AntiSpyware Internet Security..итн..со др зборови се во едно(како што е случај со Total Security)...ај пратете некој линк по ПП.
а и да..ај ако не ве мрзи пробајте само дали ке ви ја отвори страната на Bitdefender..само тоа..зш кај мене ни тоа неможе
KIS 2009 слегни си триал од нивната страна а за клуч незнам прашај некој од тука ако има да ти даде:smir:....btw да ми пратеше некој линк за довнлоад на WLM 8.5 фулл за да не го слегнувам секој пат кога форматирам:smir:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
KIS 2009 слегни си триал од нивната страна а за клуч незнам прашај некој од тука ако има да ти даде:smir:....btw да ми пратеше некој линк за довнлоад на WLM 8.5 фулл за да не го слегнувам секој пат кога форматирам:smir:
Де бе тимче, тоа ти е 10-15MB, а ти не форматираш секој ден па да ти арчи интернет. И плус немаш Setup, тоа што го симнуваш 2,5MB тоа е само Downloader. Сакал несакал пак мора да го симнуваш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom