Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OD ova i se plasev zal mi e sto ja slusnav ovaa vest i se nadevam deka republikancite pak ke pobedat a nas demokratite ne ne sakaat zasto celata nasa dijaspora e so republikancite ama toa nema da se sluci nie odsega treba da barame jaki vrski i da lobirame kaj demokratite za da ne se promeni stavot za imeto
Problemot e shto Obama i Edwards pochnuvaat da ja jadat Hilari vo Iowa i vo New Hampshire. Vsushnost, izleguva na videlo deka osnovata na glasachite koi ja sochinuvaat Demokratskata partija se za ushte po-levicharski nastroeni kandidati. Za nas sepak najdobra opcija izgleda e Hilari da izleze kako kandidat na Demokratite, za da izgubi na izborite se razbira. Taa mnogu teshko mozhe da pomine na izbori, nejzinite negativi se duri 42%.
Inaku ovoj komunjarski trend kaj Demokratite zapochna vo 1990tite godini koga George Soros i Peter Lewis dadoa teshki pari za da ja napravat Demokratskata Partija multi-kulti polevicharska. Zakonot -- The McCain-Feingold Campaign Finance Reform Act -- im ovozmozhi na Soros i Lewis da gi pokrijat tragite za 527-te od niv fnansirani organizacii preku koi vo golem del ja kupija DP. Toa go napravija bidejkji prethodno, levicata dva pati beshe porazena na izbori, vo 1968 i 1972 godina, i togash Demokratskata partija stana povekje "centristichka".
Fazonot e shto Soros, Lewis i nivnite sateliti ja mrzat Hilari i gi podpomagaat drugite kandidati vkl. i crniot narkos. Mislam deka mozhat da ja pobedat kampanjata na Hilari.

да се разбериме ниедна валута појке не е врзана со златото, доларот беше последната и појке не е оти нема доволно злато.Vie znaete li deka Federal rezerv bank u USA ( ko kaj nas Narodna Banka ) e privatna sopstvenost na Rotshildi i kompanija ?
ne znaete
Znaete li deka USA bankite vladeat so USA bidejki stancaat pari kolku sakaat i deka USA dolarot ne e vrzan za zlato tuku e obicna hartija koja ja vrzuvaat kolku tolku so Naftata ama i toa e pred kraj ?
Ne znaete
A znaete deka site se marioneti i deka aprite go vrtata svetot i sve e programirano i se znae 10 god unapred sto kako ke bide ?
NE znaete e sea znaete
...а тоа со арапите не заслужува коментар