F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
јас касно доагам..фликс ќе прославиш со мене накај дома?!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите се добредојдени , не фокси тука прво ке прославуваме то за на крај
Тигар пуштај музика ајде хаус транс нешто
ја мислев дека сте си отишле глеам штама е..еј ако ме начукаш не се обидувај да ме симнеш од маса после..Сите се добредојдени , не фокси тука прво ке прославуваме то за на крај
Тигар пуштај музика ајде хаус транс нешто
ја мислев дека сте си отишле глеам штама е..еј ако ме начукаш не се обидувај да ме симнеш од маса после..
ај нек се угоде
пс по барање на форумџиите дадов отказ од барот.Муштериите се главните,ако така сакаат така нека им е
давајте нешто жестоко за мене... неможам да отворам месенџерот..... нешто да ме удри .... аххх битолчани.... сите со ред на бесилка
ех ја коа зборев ја коа викав..ми се смееше ти! е така ти е сеа те снајде и тебе битолска клетва (фликс извини знаеш исклучок сидавајте нешто жестоко за мене... неможам да отворам месенџерот..... нешто да ме удри .... аххх битолчани.... сите со ред на бесилка
ха со коњак ќе ме заебаваш?
Еве кафенце ама немам многу време, да знаеш, одам на концерт, во 20:00 часот се чекам...ај те молам заменувај ме, да не примети газдата.Стави ти едно кафе да пиеме остај ти работа ќе си зеам богат маж нема потреба од работа :pos2: шала беше ова не сум спонзоруша..хаха