Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
јас касно доагам..фликс ќе прославиш со мене накај дома?!:vozbud:

Јас поканет сум ? :pishtoldz

мислам дека имате потреба од Dj :music2:

Сите се добредојдени , не фокси тука прво ке прославуваме то за на крај :)
Тигар пуштај музика ајде хаус транс нешто

ах во лош момент ме фати , баш сеа кога сум уморен :) ... ај ќе оставиме за другпат :helou:

ја мислев дека сте си отишле глеам штама е..еј ако ме начукаш не се обидувај да ме симнеш од маса после..:pos::pos::pos:
ај нек се угоде
пс по барање на форумџиите дадов отказ од барот.Муштериите се главните,ако така сакаат така нека им е

давајте нешто жестоко за мене... неможам да отворам месенџерот..... нешто да ме удри .... аххх битолчани.... сите со ред на бесилка

ја мислев дека сте си отишле глеам штама е..еј ако ме начукаш не се обидувај да ме симнеш од маса после..:pos::pos::pos:
ај нек се угоде
пс по барање на форумџиите дадов отказ од барот.Муштериите се главните,ако така сакаат така нека им е

Како бе отказ нема отказ , остај ги нив јас сум газда овде.

давајте нешто жестоко за мене... неможам да отворам месенџерот..... нешто да ме удри .... аххх битолчани.... сите со ред на бесилка

Еве само не се нервирај сега , ајде тука развесели се шо е ова
whiskey-pouring.jpg

ех ја коа зборев ја коа викав..ми се смееше ти! е така ти е сеа те снајде и тебе битолска клетва (фликс извини знаеш исклучок си :pos::pos:)
инаку фликс прочитај постовите ќе видиш за отказот

ха со коњак ќе ме заебаваш?

Играј ма баци се на колена сад!!!нанананна

Ооооо, гледам и без мене сте се забавувале. Ако, ако. :)
Фокси, колешке, ајде ма врати се... :(

Стави ти едно кафе да пиеме остај ти работа ќе си зеам богат маж нема потреба од работа :pos2: шала беше ова не сум спонзоруша..хаха

Стави ти едно кафе да пиеме остај ти работа ќе си зеам богат маж нема потреба од работа :pos2: шала беше ова не сум спонзоруша..хаха
Еве кафенце ама немам многу време, да знаеш, одам на концерт, во 20:00 часот се чекам...ај те молам заменувај ме, да не примети газдата.

coffee.jpg

coffee.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom