Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Фокси ис гон...
пс знам газдата многу ќе се љути...

Фокси ис гон...
пс знам газдата многу ќе се љути...

аууу оваа мн, разгалена, хаххахахахаха, ке најдеме друга, менаџерка:baeh: Убаво поминувај си го слободното време, сеа не работиш , го имаш доволно:pos::pos::pos:

Леле Фокси те молам не си оди ќе ни недостигаш
плс кам бек :smir:

Фокси не си оди и точка!
Фокси... :cry:

Колегава мој од факс нешто многу не ме обича у последно време, а незнам зашто.
најверојатно пошто не го обича ни газдата.
колега да не ти е нешто нејасно или што е ова со твоиве постови? да не имаш нешто да ми кажеш,кажи си слободно

Колегава мој од факс нешто многу не ме обицха у последно време, а незнам зашто.
колега да не ти е нешто нејасно или што е ова со твоиве постови? да не имаш нешто да ми кажеш,кажи си слободно
SCORPIO__20 ти е колега?
Ако нешто не е ок со тебе, само кажи, ќе го средам јас, ама па не биди таква со сите нас. :(
Еј, песничка смислив. :icon_lol:

SCORPIO__20 ти е колега?
Ако нешто не е ок со тебе, само кажи, ќе го средам јас, ама па не биди таква со сите нас. :(
Еј, песничка смислив. :icon_lol:
да колега ми е на факс, иаме некое предавање заедно..песната за мене е?:pos::pos::pos:

Колегава мој од факс нешто многу не ме обича у последно време, а незнам зашто.

Малце ремет, и заебавање, немам ништо лично против вас, млада дамо, и колегице :pos: а за средување, еце ти многу јака , а и не ви се плашам тралалала:pos:

Малце ремет, и заебавање, немам ништо лично против вас, млада дамо, и колегице :pos: а за средување, еце ти многу јака , а и не ви се плашам тралалала:pos:
не не предизвикувај многу сме...веруј:pos::pos::pos:

Све пунолетни, ке ве гонам со закон после, ради нарушување на јавен ред и мир, и одземање на физичка слобода и изразување :smir:
хахаха, и сеа нели дае отказ, или као шмизлите молиш за назад да се вратиш :pos2: , жена тоа ти е

Све пунолетни, ке ве гонам со закон после, ради нарушување на јавен ред и мир, и одземање на физичка слобода и изразување :smir:
хахаха, и сеа нели дае отказ, или као шмизлите молиш за назад да се вратиш :pos2: , жена тоа ти е
не молам да се вратам.кај гледаш дека служам сега сум само муштерија.и тоа да не ти смета.

погледот, ми го нарушуваш, неможам да се концентрирам на масата народ, убавите облини, голите мешиња, и прекрасните насмевки :baeh:, придружи ми се на масава моја, части пијачка, или шетај :pos2:хахаха, бај д веј, може и кока кола у спат ( екс менаџерке) хаха

Типично мушки глупости.ахххх ме изнасмеа стварно..и немој толку да напагаш, ќе се расплачам од навредите твои

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom