Ece
*Sunshine*
- Член од
- 7 јули 2006
- Мислења
- 2.567
- Поени од реакции
- 47
Седни си, само немој да прислушкуваш. :baeh:Мочли :baeh:, оговарачки , хахаха тужи баби, јас ке си седнам на др, маса и ке уживам во убавото време
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Седни си, само немој да прислушкуваш. :baeh:Мочли :baeh:, оговарачки , хахаха тужи баби, јас ке си седнам на др, маса и ке уживам во убавото време
Фокси ис гон...
пс знам газдата многу ќе се љути...
SCORPIO__20 ти е колега?Колегава мој од факс нешто многу не ме обицха у последно време, а незнам зашто.
најверојатно пошто не го обича ни газдата.
колега да не ти е нешто нејасно или што е ова со твоиве постови? да не имаш нешто да ми кажеш,кажи си слободно
да колега ми е на факс, иаме некое предавање заедно..песната за мене е?SCORPIO__20 ти е колега?
Ако нешто не е ок со тебе, само кажи, ќе го средам јас, ама па не биди таква со сите нас.
Еј, песничка смислив.![]()
Колегава мој од факс нешто многу не ме обича у последно време, а незнам зашто.
најверојатно пошто не го обича ни газдата.
колега да не ти е нешто нејасно или што е ова со твоиве постови? да не имаш нешто да ми кажеш,кажи си слободно
не не предизвикувај многу сме...верујМалце ремет, и заебавање, немам ништо лично против вас, млада дамо, и колегицеа за средување, еце ти многу јака , а и не ви се плашам тралалала
![]()
не молам да се вратам.кај гледаш дека служам сега сум само муштерија.и тоа да не ти смета.Све пунолетни, ке ве гонам со закон после, ради нарушување на јавен ред и мир, и одземање на физичка слобода и изразување :smir:
хахаха, и сеа нели дае отказ, или као шмизлите молиш за назад да се вратиш :pos2: , жена тоа ти е
Фокси, врати се, за негов инат!не молам да се вратам.кај гледаш дека служам сега сум само муштерија.и тоа да не ти смета.