Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Типично мушки глупости.ахххх ме изнасмеа стварно..и немој толку да напагаш, ќе се расплачам од навредите твои

*не се љути само се зафркавам, ништо не ти пишувам сериозно, или така да мислам, плачке една,задоволство ке ми биде да си повторно,шефица во нашиот бар, млада и сексапилна:smir:

welcome back sweety

Бај д веј како е на факс, не сум бил , понеделник ке одам , на предавање и во бифенце:smir:

*не се љути само се зафркавам, ништо не ти пишувам сериозно, или така да мислам, плачке една,задоволство ке ми биде да си повторно,шефица во нашиот бар, млада и сексапилна:smir:

welcome back sweety

Бај д веј како е на факс, не сум бил , понеделник ке одам , на предавање и во бифенце:smir:
отказ си е отказ..инаку на факс е празно и досадно.И да доеш у пон да си земеш прашања за колоквиумите.ќе идам и на предавање и у бифе, тоа не утињам

отказ си е отказ..инаку на факс е празно и досадно.И да доеш у пон да си земеш прашања за колоквиумите.ќе идам и на предавање и у бифе, тоа не утињам

Ке ме видиш, ја тебе не:pos::pos:, инаку фала на информацијата, должен сум ти, извини на ремет, фала на одвоеното време, и муабет,
ПОзздраф Фокси, Еце:smir: ве сакам

отидов малце да одморам

Еве ме мене пак.
Сега сум сама, менаџерката не напушти, па сега морам да бидам јас и менаџерка и келнерка...сега сфаќам колку и било тешко на Фокси...
Ќе останам цела вечер, до кај 23:00 часот сигурно, дежурна сум вечерва, не можам ни да излезам... :)
Ајде нарачувајте...шкорпијо, сакаш ти нешто?

Вечервава после 00.00 ќе се прави Роденденска журка , сите се поканети и добредојдени.
Ај сега сопремам атмосфера :)

Вечервава после 00.00 ќе се прави Роденденска журка , сите се поканети и добредојдени.
Ај сега сопремам атмосфера :)
Оооо, кој слави роденден?

ок епа ај за да бидам убеден дека ќе не частиш сега дај една чаша вода

ок епа ај за да бидам убеден дека ќе не частиш сега дај една чаша вода
Јас сум келнерка, Фликс е газда, повели...

water_glass_lg.jpg

шо вода е ова бе? горска? пела роса? инаква? каква???

Јас ќе славам роденден Еце :)

Значи уште еден саат и роденден ти е. :)
Ајде јас прва ќе ти честитам. :pipi:

anm88d441f5b94e6b8b.gif

Фала Еце :back:
Ај јас да почнам со частење.

istockphoto_1978274_birthday_cake_full_frontal.jpg

Еве тортата

cocktails.jpg

еве коктелчиња

Champagne.jpg

еве и шампањ :)
istockphoto_3428996_champagne_toast.jpg

Kajgana Shop