Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ај не се прај сега шанкуре кабадаја кажи си дека ја сакаш Еце вкрај се забележва , му се скапа пуштање, а и та ако се крева се гледа те шмека :pos:

фликс кога ќе почнам да филозофирам озбилен сум :)

То е 2 дена ко ќе пиеш без престан :)

А шо бе Тигар уште немате ојдено на кафе со Еце?

То е 2 дена ко ќе пиеш без престан :)

А шо бе Тигар уште немате ојдено на кафе со Еце?

не бе :nesvest:

ама фликс бе ... ти да не љубомориш нешто ? :nesum:

пфффф , која љубов ? единствента љубов ми е кон фамилијата, Милан и фудбалот....

или конкретно да ти одговорам ... сум немал лоши искуства со љубовта...

а за тоа потцртаното ... па можам да кажам дека луѓето уживаат во љубовта ко што и наркоманите уживаат во дрогата незнаејќи што последици ќе има после ... зарем не ? :smir:
Сакаш да кажеш дека никогаш не сакаш да се вљубиш, да се ожениш, да имаш деца...???

Сакаш да кажеш дека никогаш не сакаш да се вљубиш, да се ожениш, да имаш деца...???

уште тоа ми фали ... да се заљубам во некоја :nesvest: , а деца да имам ??? пфф па секое машко што вика дека сака деца тоа го вика колку да ја импресионира жената .... а за женењето ... па мојата поента на целиот разговор ми беше , зошто да започнуваш нешто што има крај кој најчесто е болен а никогаш не е среќен (нормално) ... па така да би се оженил доколку тоа би било без крај ... иако и тоа не ми е баш по желба ама нема многу да наштети :helou:

pak li ke pocnete sega?
aj jas da se napijam edno bravo od jabolka za da mi trrgne maabeto

pak li ke pocnete sega?
aj jas da se napijam edno bravo od jabolka za da mi trrgne maabeto

повели .... само вакво имаме во барот

green_apple_kasturi.jpg

Е вака сеа..додека вие се карате кој што како зашто на крај јас ќе ви ја земам еце па ќе пукнете!! хахаха

уште тоа ми фали ... да се заљубам во некоја :nesvest: , а деца да имам ??? пфф па секое машко што вика дека сака деца тоа го вика колку да ја импресионира жената .... а за женењето ... па мојата поента на целиот разговор ми беше , зошто да започнуваш нешто што има крај кој најчесто е болен а никогаш не е среќен (нормално) ... па така да би се оженил доколку тоа би било без крај ... иако и тоа не ми е баш по желба ама нема многу да наштети :helou:
Е тука грешиш, душичке. Не е вистина дека машките не сакаат да имаат деца. Не знам во кој свет живееш, ама сега е бесцелно да ти зборам, ќе разговараме кога ќе се вљубиш. :smir:

Е тука грешиш, душичке. Не е вистина дека машките не сакаат да имаат деца. Не знам во кој свет живееш, ама сега е бесцелно да ти зборам, ќе разговараме кога ќе се вљубиш. :smir:

добро де игнорирај го тоа за децата ... и онака тоа не беше поентата на разговоров :smir:

Е вака сеа..додека вие се карате кој што како зашто на крај јас ќе ви ја земам еце па ќе пукнете!! хахаха
Хахаха, се избања ма Фокси?
Абе не се караме, само не го сфаќам тигарот. Врати се малку погоре, прочитај, сигурно ќе се согласиш со мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom