Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека ќе сфати, сите сфаќаме, само некои порано, а некои подоцна. Јас и ти имаме сфатено, а не дека сме многу постари од него, само сепак две години многу значат за таква работа.
е сеа и мене ме рчна..ало 16 години имаш што си видел ти од животот бе да се жалиш? или јас или еце или фликс? да не имаш дома жена 5 деца и си без скршен денар? што се замараш со филозофиите на животот кога сеуште си/сме деца? пушти го мозокот малку напасење дур можеш, после ќе се каеш!!лошо искуство споделиле другите со мене ... памтиш кога ти кажав дека ме нервираат кога ми плачат на рамо кога се разочарани од љубовта ??
Тие барем се разочарале од љубовта, осетиле на своја кожа. А ти не можеш да се чуваш во стаклено ѕвоно и да учиш од грешките на другите. Знам дека е така најлесно, ама не може така, мораш на своја кожа да осетиш. Плус, тоа може тебе да ти наштети, тие може се разочарале од љубовта, но не значи дека ќе се разочараш и ти.лошо искуство споделиле другите со мене ... памтиш кога ти кажав дека ме нервираат кога ми плачат на рамо кога се разочарани од љубовта ??
е сеа и мене ме рчна..ало 16 години имаш што си видел ти од животот бе да се жалиш? или јас или еце или фликс? да не имаш дома жена 5 деца и си без скршен денар? што се замараш со филозофиите на животот кога сеуште си/сме деца? пушти го мозокот малку напасење дур можеш, после ќе се каеш!!
Фликс...ми ја разубави вечерта со коктеливе хаха
лошо искуство споделиле другите со мене ... памтиш кога ти кажав дека ме нервираат кога ми плачат на рамо кога се разочарани од љубовта ??
Имаш уште многу да сфатиш, ама се додека не се случи тоа, џабе ние те разубедуваме.а што треба да сватам уствари ?:raz:
ПС : фала Фликс за коктелчето![]()
Комплетно те поддржувам во мислењево, Фокси. :smir:е сеа и мене ме рчна..ало 16 години имаш што си видел ти од животот бе да се жалиш? или јас или еце или фликс? да не имаш дома жена 5 деца и си без скршен денар? што се замараш со филозофиите на животот кога сеуште си/сме деца? пушти го мозокот малку напасење дур можеш, после ќе се каеш!!
Фликс...ми ја разубави вечерта со коктеливе хаха
Сега и да ти е, тоа ќе се смени, мора да се смени. И да, не знам кој те сфаќа, ама јас не би можела никогаш да те сфатам, ниту Фликс, ниту Фокси.за што ќе се кајам ... што животот ми е поубав без љубов ? :raz:
ПС- сега одам на едно место каде луѓето ме сваќаат ... поздрав
Чоек да ти кажам од искуство и јас така до 18 години демек не бе која врска ова она , смувај се ова она за една вечер такви муабети, ама некој работи ќе ти се сменат покасно или порано и ќе видиш дека не е то то сам да си.
Фала за коктелот Фликс, а во врска со муабетот, за нас не е глупав, за тигарот е и ќе биде се додека не го сфати она што ние го имаме сфатено, иако не сме многу постари од него.Абе неубо вака сега шо прајте, плус то глуп муабет прајте
![]()
еве коктелчиња од мене да се освежиме
Токму така. Фамилијата е секогаш тука за нас, ама сите ние еден ден мораме да создадеме своја фамилија.да и милан ќе те рани и ќе ти купи куќа а да и деца ќе ти раѓа и школо ќе ти заврши исто како и другарите...а фамилијата е поддршка ништо друго
Работи, се разбира, само кога нема муштерии малку го тупиме ние келнерите со бош муабети.Мозит да нараца несто или баров не работи?