Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
прочитај го тоа мислење уште еднаш ... пишува ....

Поентата на целиов разговор а и темата е..ајде да продолжиме да пиеме, и да праиме муабет кој иде уз пиење а не некои филозофии за љубовта.Има теми за тоа..ајде еце..трач ново ово оно

мене пења ми фати устава од зборење , изнакажав колку за цел мој живот , сеа одмор ми треба .... поздрав

прочитај го тоа мислење уште еднаш ... пишува ....
Добро знам јас што е поентата, ти не знаеш. Не можам да верувам дека така размислуваш на 16 години. Па не си веќе дете. И јас може на 10 години сум размислувала така, ама на 16???

Остај го мал е уште , покасно се развува кај машките тоа , љубов кон деца и такви работи :)

мене пења ми фати устава од зборење , изнакажав колку за цел мој живот , сеа одмор ми треба .... поздрав
Не знам од што ти фати пења устата, ништо јасно не кажа. Не е важно, само едноставно не те сфаќам, а сигурно ниту сите нормални луѓе. :smir:
Ајде поздрав.

Добро знам јас што е поентата, ти не знаеш. Не можам да верувам дека така размислуваш на 16 години. Па не си веќе дете. И јас може на 10 години сум размислувала така, ама на 16???

на 10 години ќе те излажат дека љубовта е добра , на 16 ќе сватиш со своја глава дека не е така....

и остајте ме сеа на мира ... мој живот е

иди напи се вода ако не па...или вие двајца криете нешто и преку глупости си префрлате или едноставно ви е мнооооооооогу досадно.Дајте бре малку изи уживајте

Остај го мал е уште , покасно се развува кај машките тоа , љубов кон деца и такви работи :)
Не е така Фликс, дечковци на 16 години имаат девојка. И јас не сакам деца, не сакам обврски, ама барем љубовта ја имам сфатено, имам сфатено дека не можеш да тлееш сам. И мислам дека доволно имам сфатено за мои години, можеби и премногу.

иди напи се вода ако не па...или вие двајца криете нешто и преку глупости си префрлате или едноставно ви е мнооооооооогу досадно.Дајте бре малку изи уживајте
Што би криела, само не го сфаќам тигарот. Нема лошо искуство со љубовта, а така зборува. На само 16 години, греота.

на 10 години ќе те излажат дека љубовта е добра , на 16 ќе сватиш со своја глава дека не е така....

и остајте ме сеа на мира ... мој живот е
Нека си е твој живот, не ме интересира мене, само малце читај се кога пишуваш. :smir:
И да...не знам што тоа ти си сфатил ако си немал лошо искуство со љубовта... :smir:

Што би криела, само не го сфаќам тигарот. Нема лошо искуство со љубовта, а така зборува. На само 16 години, греота.
не дека сум многу постара од него..ама за некоја година ќе свати што си сакала да му кажеш.до тогаш не се обидувај да му објасниш така мисли остај го.:smir:

да, греота е што сум размислил пошироко ... понекогаш посакувам да останев слеп .... меѓутоа и вака не е лошо....

Нека си е твој живот, не ме интересира мене, само малце читај се кога пишуваш. :smir:
И да...не знам што тоа ти си сфатил ако си немал лошо искуство со љубовта... :smir:

лошо искуство споделиле другите со мене ... памтиш кога ти кажав дека ме нервираат кога ми плачат на рамо кога се разочарани од љубовта ??

не дека сум многу постара од него..ама за некоја година ќе свати што си сакала да му кажеш.до тогаш не се обидувај да му објасниш така мисли остај го.:smir:
Знам дека ќе сфати, сите сфаќаме, само некои порано, а некои подоцна. Јас и ти имаме сфатено, а не дека сме многу постари од него, само сепак две години многу значат за таква работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom