Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро знам јас што е поентата, ти не знаеш. Не можам да верувам дека така размислуваш на 16 години. Па не си веќе дете. И јас може на 10 години сум размислувала така, ама на 16???прочитај го тоа мислење уште еднаш ... пишува ....
Не знам од што ти фати пења устата, ништо јасно не кажа. Не е важно, само едноставно не те сфаќам, а сигурно ниту сите нормални луѓе. :smir:мене пења ми фати устава од зборење , изнакажав колку за цел мој живот , сеа одмор ми треба .... поздрав
Добро знам јас што е поентата, ти не знаеш. Не можам да верувам дека така размислуваш на 16 години. Па не си веќе дете. И јас може на 10 години сум размислувала така, ама на 16???
иди напи се вода ако не па...или вие двајца криете нешто и преку глупости си префрлате или едноставно ви е мнооооооооогу досадно.Дајте бре малку изи уживајтемене пења ми фати устава од зборење , изнакажав колку за цел мој живот , сеа одмор ми треба .... поздрав
Не е така Фликс, дечковци на 16 години имаат девојка. И јас не сакам деца, не сакам обврски, ама барем љубовта ја имам сфатено, имам сфатено дека не можеш да тлееш сам. И мислам дека доволно имам сфатено за мои години, можеби и премногу.Остај го мал е уште , покасно се развува кај машките тоа , љубов кон деца и такви работи![]()
Што би криела, само не го сфаќам тигарот. Нема лошо искуство со љубовта, а така зборува. На само 16 години, греота.иди напи се вода ако не па...или вие двајца криете нешто и преку глупости си префрлате или едноставно ви е мнооооооооогу досадно.Дајте бре малку изи уживајте
Нека си е твој живот, не ме интересира мене, само малце читај се кога пишуваш. :smir:на 10 години ќе те излажат дека љубовта е добра , на 16 ќе сватиш со своја глава дека не е така....
и остајте ме сеа на мира ... мој живот е
не дека сум многу постара од него..ама за некоја година ќе свати што си сакала да му кажеш.до тогаш не се обидувај да му објасниш така мисли остај го.:smir:Што би криела, само не го сфаќам тигарот. Нема лошо искуство со љубовта, а така зборува. На само 16 години, греота.
Што би криела, само не го сфаќам тигарот. Нема лошо искуство со љубовта, а така зборува. На само 16 години, греота.
Нека си е твој живот, не ме интересира мене, само малце читај се кога пишуваш. :smir:
И да...не знам што тоа ти си сфатил ако си немал лошо искуство со љубовта... :smir:
Знам дека ќе сфати, сите сфаќаме, само некои порано, а некои подоцна. Јас и ти имаме сфатено, а не дека сме многу постари од него, само сепак две години многу значат за таква работа.не дека сум многу постара од него..ама за некоја година ќе свати што си сакала да му кажеш.до тогаш не се обидувај да му објасниш така мисли остај го.:smir: