Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе, каква продажба. На продажба купувачот те бира тебе, а ова е обратно. Ти можеш да бираш било која од нас две. :)

ааа така значи , епа штета што го сакам само Милан :smir:

Ауу, извини, мислев дека си хетеро. :baeh:

не сум ништо ... нит хетеро , нит хомо, нит би... :smir:

Хахаха :pos2:
Душичке, не суди никого пред да го запознаеш. :smir:

не те судев ... затоа кажав "зависи од тебе" никаква проценка не ти дадов....

зарем мора некој да сакам ? :raz:

Па сите ние мора да имаме една сексуална ориентација, било каква. :toe:

says who ? ... you ?

ако ти неможеш сама да живееш и ти треба некој друг ... тогаш јас не сум таков слабак...

says who ? ... you ?

ако ти неможеш сама да живееш и ти треба некој друг ... тогаш јас не сум таков слабак...
Молам, јас???
Ти си дефинитивно волк самотњак...
Љубовта не е за слабаците, баш треба да си јак за истата. Плус, сите нормални луѓе се вљубуваат, имаат партнер, сакаат, сакани се...
Не знам, искрено ме изненади со коментаров.

Молам, јас???
Ти си дефинитивно волк самотњак...
Љубовта не е за слабаците, баш треба да си јак за истата. Плус, сите нормални луѓе се вљубуваат, имаат партнер, сакаат, сакани се...
Не знам, искрено ме изненади со коментаров.

не си слабак ако на пр. си во врска и "саканиот" ти е некаде далеку или не ни мора да е далеку ... ама ти сепак ќе викаш (ко и многу луѓе) ... не можам без него , ми треба , те сакам најмногу од се (овој израз ме иритира , ма дај не ме заебавај , зарем тој/таа ти се поважни и од фамилијата ....) ... или ако го/ја изгубиш ... ќе бидеш во многу лошо расположени (ваљда нема да бидеш радосна...) ... итн итн ....

ПС - најмногу ме нервира што ова сум го дудлал на некој другари/ки ... и никој не ме слушал , па кога ќе остане сам/а после ми плаче на рамо и ми иде да му/и се раздерам ... кај беше кога ти зборев !?!?!?!

не си слабак ако на пр. си во врска и "саканиот" ти е некаде далеку или не ни мора да е далеку ... ама ти сепак ќе викаш (ко и многу луѓе) ... не можам без него , ми треба , те сакам најмногу од се (овој израз ме иритира , ма дај не ме заебавај , зарем тој/таа ти се поважни и од фамилијата ....) ... или ако го/ја изгубиш ... ќе бидеш во многу лошо расположени (ваљда нема да бидеш радосна...) ... итн итн ....

ПС - најмногу ме нервира што ова сум го дудлал на некој другари/ки ... и никој не ме слушал , па кога ќе остане сам/а после ми плаче на рамо и ми иде да му/и се раздерам ... кај беше кога ти зборев !?!?!?!
Еј еј, полека. Па што е ова, што си изнапишал?
Ако ти имаш лошо искуство со љубовта (барем така изгледа) не значи дека сите не треба да уживаме во истата.

Еј еј, полека. Па што е ова, што си изнапишал?
Ако ти имаш лошо искуство со љубовта (барем така изгледа) не значи дека сите не треба да уживаме во истата.

пфффф , која љубов ? единствента љубов ми е кон фамилијата, Милан и фудбалот....

или конкретно да ти одговорам ... сум немал лоши искуства со љубовта...

а за тоа потцртаното ... па можам да кажам дека луѓето уживаат во љубовта ко што и наркоманите уживаат во дрогата незнаејќи што последици ќе има после ... зарем не ? :smir:

Ај ај не се прај сега шанкуре кабадаја кажи си дека ја сакаш Еце вкрај се забележва , му се скапа пуштање, а и та ако се крева се гледа те шмека :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom