Ece
*Sunshine*
- Член од
- 7 јули 2006
- Мислења
- 2.567
- Поени од реакции
- 47
Ооооо, а како? :icon_rollтоа зависи од тебе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ооооо, а како? :icon_rollтоа зависи од тебе
Не бе, каква продажба. На продажба купувачот те бира тебе, а ова е обратно. Ти можеш да бираш било која од нас две.![]()
Ооооо, а како? :icon_roll
Ауу, извини, мислев дека си хетеро. :baeh:ааа така значи , епа штета што го сакам само Милан :smir:
Хахаха :pos2:никој не јаде гадни работи ... само вкусни![]()
Ауу, извини, мислев дека си хетеро. :baeh:
Хахаха :pos2:
Душичке, не суди никого пред да го запознаеш. :smir:
Е, како може ништо да не си? :smir:не сум ништо ... нит хетеро , нит хомо, нит би... :smir:
Добро, добро.не те судев ... затоа кажав "зависи од тебе" никаква проценка не ти дадов....
Па сите ние мора да имаме една сексуална ориентација, било каква.зарем мора некој да сакам ? :raz:
Па сите ние мора да имаме една сексуална ориентација, било каква.![]()
Молам, јас???says who ? ... you ?
ако ти неможеш сама да живееш и ти треба некој друг ... тогаш јас не сум таков слабак...
Молам, јас???
Ти си дефинитивно волк самотњак...
Љубовта не е за слабаците, баш треба да си јак за истата. Плус, сите нормални луѓе се вљубуваат, имаат партнер, сакаат, сакани се...
Не знам, искрено ме изненади со коментаров.
Еј еј, полека. Па што е ова, што си изнапишал?не си слабак ако на пр. си во врска и "саканиот" ти е некаде далеку или не ни мора да е далеку ... ама ти сепак ќе викаш (ко и многу луѓе) ... не можам без него , ми треба , те сакам најмногу од се (овој израз ме иритира , ма дај не ме заебавај , зарем тој/таа ти се поважни и од фамилијата ....) ... или ако го/ја изгубиш ... ќе бидеш во многу лошо расположени (ваљда нема да бидеш радосна...) ... итн итн ....
ПС - најмногу ме нервира што ова сум го дудлал на некој другари/ки ... и никој не ме слушал , па кога ќе остане сам/а после ми плаче на рамо и ми иде да му/и се раздерам ... кај беше кога ти зборев !?!?!?!
Еј еј, полека. Па што е ова, што си изнапишал?
Ако ти имаш лошо искуство со љубовта (барем така изгледа) не значи дека сите не треба да уживаме во истата.