Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
што знаеш па ти за мене ? кога никогаш не си го запознала вистинскиот јас ... мислиш ваков сум во реалност , пффф ...
од која рап песна го извади делов? :pos::pos::pos: кај си бе друже...што бе манчестер води а..

Добро бе, тука ли најде да зборуваш..
Ај тоа моето нескафе сам ќе си го послужам!

slas10.jpg

Фала!
- Ништо, повели и другпат!

Мислам дека има нешто меѓу Еце и Тигар :) само незнај кој на кој му се пуфли, а фокси пеперутката цело време само провоцира нешто :)

А ти шо чекаш, ти дај :) :) :) :helou:
абе сопнато сум јас... ке се лизнам, ке паднам па после со метла ќе ме собирате
а форумов да загуби член као мене не е фер и е огромна загуба...
кој ќе бара траурен скин после

абе сопнато сум јас... ке се лизнам, ке паднам па после со метла ќе ме собирате
а форумов да загуби член као мене не е фер и е огромна загуба...
кој ќе бара траурен скин после

ХУх... Океj ај не терам од тебе.. нем после од земјата да те збираме па и на душа треба да те носам :) :).. Ќе чекам од друг :)

еве да не се жалиш... густи од портокал и моркови...
и ете ми се зашљака.. реков јас ама ајде да не испаднам себична

и давајте нешто алкохолно за мене...
лична карта треба?

Attachments

• P1080355.jpg
    P1080355.jpg
    16,9 KB · Прегледи: 16
Мислам дека има нешто меѓу Еце и Тигар :) само незнај кој на кој му се пуфли, а фокси пеперутката цело време само провоцира нешто :)
Фокси Пеперутка секогаш се рчка,провоцира и иде по тенок мраз..хаха ај сеа некој кафе нек праи оти ми се спие!!!

Фокси Пеперутка секогаш се рчка,провоцира и иде по тенок мраз..хаха ај сеа некој кафе нек праи оти ми се спие!!!

после јас сум бил непријателски расположен ... :icon_roll

повели кафето

coffee_roaster.jpg

Од каде другару заклучи дека сум непријателски расположена? да бев таква немаше да ломотам 100 на саат туку само ќе чмаев на форумов и ќе им кажував на сите колку се глупави.Па недајбоже да ми напраеше некој муабет,одма ќе му речев не ми праи муабет не праам ја муабет..нема везе, јас све што кажувам у играчницава е шала и несакам никого да навредам а ако мојот хумор е премногу кажи си слободно...
бај д веј фала за кафето убаво ми дое..

Од каде другару заклучи дека сум непријателски расположена? да бев таква немаше да ломотам 100 на саат туку само ќе чмаев на форумов и ќе им кажував на сите колку се глупави.Па недајбоже да ми напраеше некој муабет,одма ќе му речев не ми праи муабет не праам ја муабет..нема везе, јас све што кажувам у играчницава е шала и несакам никого да навредам а ако мојот хумор е премногу кажи си слободно...
бај д веј фала за кафето убаво ми дое..

од кај заклучи па ти дека јас сум тоа ?:raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom