F
Foxy`BuTTerFLY
Гостин
од која рап песна го извади делов?што знаеш па ти за мене ? кога никогаш не си го запознала вистинскиот јас ... мислиш ваков сум во реалност , пффф ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
од која рап песна го извади делов?што знаеш па ти за мене ? кога никогаш не си го запознала вистинскиот јас ... мислиш ваков сум во реалност , пффф ...
дајте му на девојчето.. беше денеска ск па имаше исцрпна средба со тончи...Сакам густиии сок.. побрзо![]()
![]()
А ти шо чекаш, ти дајдајте му на девојчето.. беше денеска ск па имаше исцрпна средба со тончи...
стајте мраз
абе сопнато сум јас... ке се лизнам, ке паднам па после со метла ќе ме собиратеА ти шо чекаш, ти дај![]()
![]()
:helou:
абе сопнато сум јас... ке се лизнам, ке паднам па после со метла ќе ме собирате
а форумов да загуби член као мене не е фер и е огромна загуба...
кој ќе бара траурен скин после
Фокси Пеперутка секогаш се рчка,провоцира и иде по тенок мраз..хаха ај сеа некој кафе нек праи оти ми се спие!!!Мислам дека има нешто меѓу Еце и Тигарсамо незнај кој на кој му се пуфли, а фокси пеперутката цело време само провоцира нешто
![]()
Фокси Пеперутка секогаш се рчка,провоцира и иде по тенок мраз..хаха ај сеа некој кафе нек праи оти ми се спие!!!
Од каде другару заклучи дека сум непријателски расположена? да бев таква немаше да ломотам 100 на саат туку само ќе чмаев на форумов и ќе им кажував на сите колку се глупави.Па недајбоже да ми напраеше некој муабет,одма ќе му речев не ми праи муабет не праам ја муабет..нема везе, јас све што кажувам у играчницава е шала и несакам никого да навредам а ако мојот хумор е премногу кажи си слободно...
бај д веј фала за кафето убаво ми дое..