Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
напад е најдобра одбрана а? не пали тоа кај мене..

колку само ништо такво не се обидувам да направам ... ама нвм , успешно ја смени темата на разговор

еве за Arsenal_14 ред бул

st_redbull_f.jpg

воопшто не ми пречи темата на разговор,баш напротив.така да неам причина да ја сменам

ај ако веќе си запнал...прво твоето избувливо однесување како и дрско одговарање. второ постот по кој прв пат нели ти реков дека си непријателски настроен.
на крај краева незнам зашто секоја шала си ја фаќаш за срце,не е убаво на млади години ќе губиш нерви..ајде поздрав од мене јас се гасам..бај бај

ај ако веќе си запнал...прво твоето избувливо однесување како и дрско одговарање. второ постот по кој прв пат нели ти реков дека си непријателски настроен.
на крај краева незнам зашто секоја шала си ја фаќаш за срце,не е убаво на млади години ќе губиш нерви..ајде поздрав од мене јас се гасам..бај бај

бај бај ... но кога ќе имаш слободно време ти препорачувам да ѕирнеш некој од моите 4000 постови (особено тие што се во играчница) да видиш дека се пријателски и со хумор ... не вклучувајќи ги тие од последните 1-2 недели :smir:

Остај тигар нека не гледа во играчница :) не ни можи тука да се прај озбилен муабет , се си е за забава и дружење, само нешто се заозбили фокси :) почна многу озбилни муабети :pos: неубо така :)

ај дајте ми текила малце да се начукам!

tequila.jpg

Повели , денес има специјална понуда една порачваш две добиваш.

фала фала! ај сеа дај еден кондом се спремам за секс!!!:vozbud:

Е такви работи не служиме овде :)

Фликс..ај види во погорните постови што сум напишала: се што е во играчница е со доза хумор и шала.затоа и се вика играчница да се зафркаваш и да тресеш зелени.
Ај сеа кој ќе пие со мене црвено мартини?!:baeh:
пс. тигар сакаше да се пофалиш дека имаш 4000 постови?! ххахахахахахха:pos2:

8097,1136927509,1.jpg
8097,1136927509,1.jpg

Ајде јас ќе те дружам :smir:
Фокси а од кој град си?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom