Banshee

• Креатор на темата Креатор на темата Anon
  • Време на започнување Време на започнување
Сезонава многу на тепање Худ, слабо клецање. :D

Нема заебанција со маринциве.
Но џабе им е, следна епизода ќе им дојде one man army Худ и ќе ги сомеле.
Само мислам дека Џоб ќе го скинат.

Epa не беше баш one man army Hood, moar liek 2 men army :D
Како се попалив кога им влегоа...
Мноооооооогу јака последна епизода, страва акција. Крајот не ме задоволи ама тоа е што е.
Се гледаме догодина.

Ребека :( и евентуално Џоб :(
Проктор станал градоначалник, стаил полицајка шпион... патем, оваа добра е, ќе ја замени Ребека горе доле ама не знае да глуми у пм.
Нацистот кога му кењаше шефот Азиец... :pos:

YmsaXUi.jpg

има easter egg во постов пп ако го најдеш
I6vgE9y.jpg

Солиден почеток. Иако не ми се баш интересни нацистиве а изглеа ќе ги фураат сезонава...

nacistive se sezonava i ocekuvam finale hood proctor

Худ и Проктор некако ја смирија топката, не ми се верува ептен да се закачат. А ова со Наци фациве е малку безвеза у најава.

Не беше лоша епизодава, тотално мрдната е серијава, малку и евтини фори има, ама добра е.

Ме спојлна додека симињав у тие три минути!!! :mad::mad:
Eh, sorry. И јас неколку пати се имам изгорено, затоа не влагај у тема додека не си ја гледал епизодата.
Не е којзнае што спојлнато у секој случај.

Eh, sorry. И јас неколку пати се имам изгорено, затоа не влагај у тема додека не си ја гледал епизодата.
Не е којзнае што спојлнато у секој случај.
Не отворив тема, на мобилен на Tapatalk ги дава последните мислења во тема, додека скролав се појави и оваа тема :)

Нема везе, океј е.

Увек каснат со превод addic7ed за Banshee...

сега се чека епизодата кога Худ и Проктор ќе им ебат мамата на овие сатанистиве..:D

Интересна сезона. Не ми е јасно што корист има Кери од уништување на бизнисот на Проктор и нацистите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom