Sungerot Bob
Живеј го животот
Плавава од Форју не пее? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Македонец е, но живее во Нови СадКај Доктори дечкото што збореше македонски, македонец е или пак има баба кај нас?![]()
Мене ми е омилен на пример.
Ете видиш, вкусови.
Добро кој уште треба да ги исповреѓа стилистиве за да ги сменат. Брковиќ ли ја гледам, орел ли гледам. На што личи фустанот. И Илма лошо ја облекле, страшно. Оваа плавава од 4u ме нервира многу како се понаша ама најубава е од сите таму, ако не ја сметаме Секулиќ. Маид не дај Боже да отпее нешто освен Чолиќ, а камоли странско. Брковиќ има добар глас али антипатична е![]()
Девојката со црвената коса од 4U е поубава.![]()
Србин е. Само живеел и учел едно време тука поради тоа што татко му работел на некоја работа незнам што беше.Кај Доктори дечкото што збореше македонски, македонец е или пак има баба кај нас?![]()
Леле на сите мажи таа најмногу им се допаѓа, мене ми е сосема просек. Дури и таа третата од групата ми е послатка. Плавата ми е лепотица.
Леле на сите мажи таа најмногу им се допаѓа, мене ми е сосема просек. Дури и таа третата од групата ми е послатка. Плавата ми е лепотица.