Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Кај Доктори дечкото што збореше македонски, македонец е или пак има баба кај нас? :)

Добро кој уште треба да ги исповреѓа стилистиве за да ги сменат. Брковиќ ли ја гледам, орел ли гледам. На што личи фустанот. И Илма лошо ја облекле, страшно. Оваа плавава од 4u ме нервира многу како се понаша ама најубава е од сите таму, ако не ја сметаме Секулиќ. Маид не дај Боже да отпее нешто освен Чолиќ, а камоли странско. Брковиќ има добар глас али антипатична е :(

Девојката со црвената коса од 4U е поубава. :)

Девојката со црвената коса од 4U е поубава. :)

Леле на сите мажи таа најмногу им се допаѓа, мене ми е сосема просек. Дури и таа третата од групата ми е послатка. Плавата ми е лепотица.

Кај Доктори дечкото што збореше македонски, македонец е или пак има баба кај нас? :)
Србин е. Само живеел и учел едно време тука поради тоа што татко му работел на некоја работа незнам што беше.

Леле на сите мажи таа најмногу им се допаѓа, мене ми е сосема просек. Дури и таа третата од групата ми е послатка. Плавата ми е лепотица.

Има нешто во девојчето...појма немам што е ама има нешто. :D

Не на сите :D

Иначе како да влезам у шоуво како судија ?
Имам искуство пеење во хор 5-6 години (и соло на смотри сум пеел) и од уста мед и млеко ќе ми тече за сите натпреварувачи. Ај ве молам ако знае некој нека каже, и ја сакам хонорарче...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom