Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Ја би да искочи цурава на жељко од себични причини,да може да се концентрира само на Даниел;)

Kolku samo nema veza glasanjeto t.e ne gi kazuvaat realnite glasovi ..... barem od Makedonija ne mi se veruva nekoj da ja glasa FIFi pred Daniel pa trgnuvajki I od ova sto Daniel minatiot vtornik bese prv a sega osmi ... se gleda deka e laza nevidena .... neka gi dadat brojkite do glas da vidime tocno kolki se na broj glasovite

Еден од кандидатите од Босна ќе победи на шоуто , тие се фанатици во однос на гласање за свои кандидати.

Kolku samo nema veza glasanjeto t.e ne gi kazuvaat realnite glasovi ..... barem od Makedonija ne mi se veruva nekoj da ja glasa FIFi pred Daniel pa trgnuvajki I od ova sto Daniel minatiot vtornik bese prv a sega osmi ... se gleda deka e laza nevidena .... neka gi dadat brojkite do glas da vidime tocno kolki se na broj glasovite

Редоследот на кој ги кажуваат пројдените понатаму нема врска со бројот на гласови, кажаа така и прошлата недела и вечерва.

Жељко ќе свршеше кога кажаа дека поминал Даниел,знае дека без него на шоуво е никој и ништо

Бен ти волот бем ти

Јас искрено не познавам некој да гласа на ова или било кое шоу така што сигурно нивните пријатели и семејства гласаат. Кој има поголем круг тој добива повеќе гласови. Просто

Sto rece zeljko ? pa posle sto se izvinuval, ne go gledav cel samo od pocetka i definitivno treba da ispadni ovoj haris, jas kje ja ispeav poubavo od nego.

Рече дека Даниел ќе пеел на мајчин јазик. И Даниел ја пееше Чија си од Тоше, песна која нема македонска верзија, значи Даниел пееше на српски јазик. Ака, на Даниел мајчин јазик му е српски. После се извини.
Лол, Александра. Среќа што пројде, што трауми ќе си набие девојчето, и без тоа најмогу трема ја пука од сите.
Ај нека испадне оваа Маја.

Ајде бе нека испадни оваа плавава.

Убаво кажа водителката, според бројот на гласови кои заслужиле да одат понатаму ама не и дека освоиле најмногу гласови. И сеа она ги чита како сака изгледа или така и се напишани.

Што беше финтата со Жељко и водителкава? :)

Што беше финтата со Жељко и водителкава? :)

Изгледа зошто го закачаше водителката цело време додека ги кажуваше оваа кандидатите кои поминаа.Може сакаше со ова да и каже олади малце од мене жено :)

Aбе нега ги остаат цуриве што е сеа работа , види ги лепотици , ако испднат не глеам више . Што да глеам педери матерњи?

Иначе у целиот хаос со Жељко никој не го чу киксот на Емина: Јел би волео ти да певаш на Евровизији испред Македоније? :pos:

Емина не е да ја слушаш,Емина е за да ја гледаш.:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom