Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку голем минус за непрофесионалноста на Даниел, можеле и требало таа работа да ја средат приватно и зад камерите, а не вака јавно да го тера Жељко да се извинува

Другар, токму и затоа ЧИЈА СИ е изберена од Жељко. Затоа што нема македонска верзија. Жељко е се, освен глуп. Зошто не му има изберено друга песна, а?

Ова што ми го пишуваш ти го пишав ЈАС пред 5 минути. o_O

Па тоа е потег на Жељко. Да. Не на Даниел. Шо може нашиов да стори? Продукцијата уз менторот му даваат песни. И нормално дека е со намера дадено од продукцијата, за тоа не реков ништо. Критикувајте го Жељко, а не Даниел.

значи јасно е.

Како тоа Чија си изведена оригинално на Сунчане
Скале и други музички мистерии

На Беовизија бе! :D Моја грешка.

Закон еден да се забрани да се пејат песни од Тоше, пошто више овој фанатизам и третирање како некој да е еретик само зашо испеал песна од Тоше е неподносливо... :facepalm:

Не можеше од Тоше да ја пее Место на злосторот, Ангел си ти и било која друга песна освен Чија си? Зошто мислиш дека е баш таа песна му е изберена од Жељко? Токму поради тоа што таа песна нема македонска верзија и нема зошто да се бунат македонците. И да, голем минус е.

Не би му лежеле на стилот на пеење тие,мада и Чија си некако ја развлече само добро е што не се трудеше да копира.

Закон еден да се забрани да се пејат песни од Тоше, пошто више овој фанатизам и третирање како некој да е еретик само зашо испеал песна од Тоше е неподносливо... :facepalm:

Тоа се вика затворена свест и кратки погледи.
Као кога викаат дека на коњите им ставале превез за да гледаат само право, ни лево ни десно?! -Епа овде има многу коњи очигледно!

маркетинг, овој демек не дошол па се извинува, утре пред концерт во македонија жељко ќе се извинува и така на сите срценцата ќе им дојдат на место и they lived happily ever after !!! Песна Чија си од Тоше на македонски нема , има една чија си од славе димиторв ја постнав 1-2 страни назад.

Омг ај да се искара со Жељко ако не.

Зошто карање? Едноставно, не ја сакам таа песна, навреда е за мојот јазик и готово. Ако му каже Жељко: Од утре имаш српско државјанство, Даниел кутриот не смее да одбие, да не се скара со Жељко.

Абе говеда сме ние Македонците, сериозно. Жељко што туку го навреди нашиот јазик, нарекувајќи го српскиот јазик „мајчин јазик на македонците“, ние меѓу себе очи ќе си извадеме. Најлошо е тоа што Жељко дури има и поддршка од дел од нас.

Го чекам моментот кога србите вака ќе се караат кога некој србин ќе испее песна од српски пејач на македонски, при што некој македонец ќе му рече дека пее на мајчин јазик.

Има уште некој да ми го брани волон националистички да го отерам во 5 пичке матерне ?

Среќа што испеа на српски,кога слушнав дека ќе пее од Тоше одма ми падна на ум пеењето уште на почетокот кога ја пееше По тебе од Тоше.... тоа беше болка за ушите. Слабо му иде македонскиот при пеење.

I'd tap that :X3:
UAeKqIw.jpg

И мене ми се допаѓа како Жељко говори на хрватски, навистина :rolleyes:.
Инаку браво за Даниел, одличен настап, ги засени останатите :noze:.
Оваа па нашава, таман да ја поткара зелкава, пак се обрука :facepalm:.

Овја од Х-фактор више сфатија какви ни е националната свест.... и незнаем зашто се нервирамо, па со 80% од људиве што сум дебатирал на оваа тема ми рекле: "Ти нормален си? Македонскиот и српскиот јазик са исти"
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 23:41 ---
од кикс во кикс овие влегуваат:facepalm:

не е кикс, тоа си е многу добро осмислено и однапред испланирано.
Да не бидам конспираси теори, ама преочигледно е.

Ви кажав ли за Тамара? Доста кречи и стенка нема врска од пеење една од најслабите вокали. Од оваа новата ме заболе главата. Александра Бркович убедливо најдобра. Значи Александра и Илма развалија што би се рекло. Тоа е талент и преубава боја на глас и харизма и се во едно. Лукијан и Алекса исто така добри. Браво мило ми е што се враќа Маид. Жељко се гледа дека се кае што го исфрли. Даниел ништо посебно, нема врска што пееше песна на Тоше. Едноставно преслабо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom