Толстој
екс Бомбастичен
go gledav sea najnoviot del mi tekna i ja vidov temava. Kako be ova ne ste go postirale?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја обожавам серијава. Ги гледав сите 3 сезони![]()
go gledav sea najnoviot del mi tekna i ja vidov temava. Kako be ova ne ste go postirale?
Аранџелеее. Црнииии Аранџелее. 
Еве го Неца сега.

Гаврило Гавриловиќ, Тика Шпиц, Брандо, Говедаревиќ. Еден куп се. Камионџије на касети ги имам. Ако почнам да пишувам за секоја серија што сум ја гледала... распустов ќе ми заврши, директно на тромесечие идам. 
комшија ГодзилаКоја улога ја има само Никола Симиќ во филмов![]()

кој легендарен лика Душан Почек ... се некои хипохондрициОд Остоиќ, секогаш ми прпало. Се' некои мрднати улоги има.![]()

Wat?Дали сме ги гледале? Од наведениве не сум гледал само неколку... Инаку, пред некој ден на работа немаше "нормален" муабет, туку реплики од скоро сите серии од Ју просторите. Трагедијата е што голем дел од овие серии се од 70ти-80ти, а се што се случува во нив, се случува денес во МК. Ти текнува? Нешто како однапред видена сегашност.
@4NHK0 Ќирко, скувај ми једно кафуЌино![]()

Цело време си мислев дека филмот се вика Хитлер брани Сарајево, а тоа Валтер да ти бил.![]()

Од кого Хитлер го брани Сараево?
, од вториот пат па навака иде у скратена верзија, еве дел од тие епизоди