Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ALO NA PAOK NAVIVACITE STE GI VIDELE LI DALEKU SME OD NIV SEUSTE
Според мене подобра навивачка група од Гробарите нема. :baeh:
Ѓупците на паок, па гробари, па турците.... БББ се слаби во сала, само подгрупи навиваат, не цела група. Делије се гола вода во сала... :kesa: Ф.А се добри, а Чкембари порано биле на рамниште на сите горенаведени(во време на Р.К Пелистер, почеток на 90', но сега се во пад..)...:nerv::nerv:
Delii ne navivaat vo sala ( barem ne za kosarka ) odnosno bojkotiraat.... Ne moze da gi sporeduvame so nikoj bidejki ne navivaat, toa e isto kako lani da gi sporeduvas CPB i FA, a CPB ne navivaatНе пишувај колку само да напишеш...Еве ти клип од Делије, како се навива во сала и ќе може да се види дека атмосферата не е многу поразлична од онаа кога Партизан игра Евролига...Само со нив сеа финтата е што бојкотираат заради босанецот што го имаат у екипа и заради срањето од Јадранска лига...Не го оправдувам тоа али има некои најави дека во блиска иднина може да тотално да се вратат и на баскет и да праат атмосфера како на ракометни утакмици на пример...
БББ не навијале никад у сала од осамосталување на Хрватска освен на првите утакмици помеѓу српски и хрватски клубови кои се играа негде накај 2000 година...Памтам гостуваше Партизан па се палеа тука знамиња и тоа беше навијање на национална а не на спортска основа...Муабетот на нивните подгрупи иди на некој друг продавај му го...
Од Хрватска најбоља група е Торнадо-Задар кои со години се со клубот и опстојуваат сами ...Лани имаа неколку добри гостувања во Сплит и во Загреб а сеа откако им ја напраија новата сала со 10000 места имаат и појше место за нив али сепак не е ист шмекот како што беше во Јазине...
Ја појше поштуем атмосфера која се праи у сала него на стадион затоа што затворен простор =појше акустика и појше дигање на адреналин...
Delii ne navivaat vo sala ( barem ne za kosarka ) odnosno bojkotiraat.... Ne moze da gi sporeduvame so nikoj bidejki ne navivaat, toa e isto kako lani da gi sporeduvas CPB i FA, a CPB ne navivaat
A za toa so podrupite ne prodavam prikazni, tuku taka e, bidejki BBB nema ni eden trans vo salata....
што сакаше со ова да кажеш?![]()
Дело на Гробари, мислам на првата утакмица од финалето со Звезда...![]()