Балканска еБанка

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
А овој па спориов шо се јавува у емисија... и тој ми се гледа како будалетинка некоја. Јебе луд збуњеног работава :pos::pos:

Јеа :je:

Не ми се верува дека Трендо го смета за најбољи другар, а он прв почна да го ремети :icon_eek::pos::pos: Коа го кажа тоа ќе паднев од столче за малку од шок и смеење.

daj be neka go nosat ovoj ke se prevrtam od stol
HIENA PRUGASTA :) lol

цк, цк, цк.... риспекат бе му дадоа за песната за сити радио

Ме има на нет значи не умрев вчера од смеење! :pos: :pos: :pos:
Сити, частам две пива за ЦД или ДВД со материјалите од е-банка.

Ауууу.... а бре Сабрина е примерна цурица у споредба со Глоријан.
Лелелеллелеелле
Не верував дека вакво нешто ќе се случи во македонскиот етер.

аххххххх, охохохохохооо, пуууУУУТкаааа :pos: :pos: :pos:

е вака имам нешто, што случајно сум го пренел во телефон, а она што ми останало во компјутер поради тоа што имам некои проблеми со компјутеров ми се избришал фолдерот,ама нема проблем тоа што го имам ти го ставам на ЦД

и секако постетување за вечерва 24:00-26:00 феномените Викса Докторот И Јохан на 94,7 фм

ХАХАХАХХААХА

Леле типов Нино што се јави - онака демек фраер, со длабок глас, со меко Л, Ж, Ч, башка звучи као бааги возрасно магаре (пилот по муабетот претпоставувам пошо за летање збореше), ама коа влезе мајка му у соба одма се стопи... ги упозна преку радио со Викса бе не ми се верува... а после па уше и вика онака тивко, да не го чујат во етер “иди мамо да спиеш сега, остај ме сам....“. :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Епа збори на радио чоекот, не е заебанција, а оваа го срами

Леле уште пола сат :)

Slusnaf reklama na City za utre deka posebno interesna ke e programata :)))))
I link pozelno e , fala unapred :=)

http://195.26.152.92:8000/listen.pls од 24:00 до 26:26 часот.

Инаку коа гостин беше Сабрина сите велеа дека е тоа најоткачената емисија досега.
После гостуваше и Глоријан. Таа емисија беше масакар.
http://www.persiankingdom.com/glorijan.mp3
Еве и линк од кај може да се симне таа емисија.

Balkanska Jebanka .....

vecer ke ima interesna emisija ... neshto povrzano so kajgana bend :)

Ja prvpat ja slusam emisijava.Tonchie fala za linkot,zimi se sum se mocala od smeenje,glasoooooooovvvvv mu eeeeeee:pos: :pos: :pos: :pos: Umreffff :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom