Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Емке бе душиче, никој не те побара за на екскурзија па сега вака ?ajmo site so mislite deka ste baksuzi ! jas licno mislam deka nemat pogolem baksuz od mene... ako imat nekoj neka se javit
Мислам дека нема везе. Тоа се само случајности, баксуз е непостоечко нешто.
аман ма шо напрај??ти си била бетар од мене ама сепак си се средила некако.Јас едно време многу си бев уфилмана дека сум најголемиот баксуз на светов и стварно се баксузно ми се дешаваше, па ме фати страв и тоа едно суеверие кој ми влезе во коски и си забранив да викам дека сум баксуз затоа што кога ќе речев ми беше страв да не сум стварно баксуз и си викав дека не сум баксуз. Денес уште ми се дешаваа такви киксоој, за до душа нема ден мене нешто да не ми се здодеси ама денес тоа "баксуз сум" го заменив со " е ова само мене може да ми се деси " а и стварно е такаи така сега супер ми е иако да бидам искрена ми требаше долго време за да излезам од тој баксуз филм.
п.с. Поздрав до Емка и исфрли ја од глава идејата дека си баксуз. Подобро е верувај :helou:.
аман ма шо напрај??ти си била бетар од мене ама сепак си се средила некако.![]()
Емке бе душиче, никој не те побара за на екскурзија па сега вака ?