Баксузи

• Креатор на темата Креатор на темата Емкаа
  • Време на започнување Време на започнување

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.100
Поени од реакции
13.116
ajmo site so mislite deka ste baksuzi ! jas licno mislam deka nemat pogolem baksuz od mene... ako imat nekoj neka se javit

ЕЕЕЕЕ сите мислиме дека сме најголеми баксузи.Најголем баксуз имам во кладилница кога баш ако јас стаам една утакмица сигурно не искача.

ajmo site so mislite deka ste baksuzi ! jas licno mislam deka nemat pogolem baksuz od mene... ako imat nekoj neka se javit
Емке бе душиче, никој не те побара за на екскурзија па сега вака ?

Мислам дека нема везе. Тоа се само случајности, баксуз е непостоечко нешто.

Мислам дека нема везе. Тоа се само случајности, баксуз е непостоечко нешто.

Мисли си.
Прашај било кој што ме познава... едноставно нели,

црнец до коска.

Него, лошо е поставена темата. Дај постирајте случки, пријатели кои секогаш налепуваат, сплет на околности ли е, судбина ли е... црна магија, бела магија, зелена магија или слични видови на магии? :)

Не би рекла за себе дека сум баксуз,ама некогаш има ситуации што ми се случуваат,а на останатиот нормален свет не му се случуваат или пак многу ретко.

Хм... не сум некој голем баксуз ама кога ќе се баксузира нешто тогаш е големо!

ич да не почвам.....:pos2:

Јас едно време многу си бев уфилмана дека сум најголемиот баксуз на светов и стварно се баксузно ми се дешаваше, па ме фати страв и тоа едно суеверие кој ми влезе во коски и си забранив да викам дека сум баксуз затоа што кога ќе речев ми беше страв да не сум стварно баксуз и си викав дека не сум баксуз. Денес уште ми се дешаваа такви киксоој, за до душа нема ден мене нешто да не ми се здодеси ама денес тоа "баксуз сум" го заменив со " е ова само мене може да ми се деси " а и стварно е така :pos::pos: и така сега супер ми е иако да бидам искрена ми требаше долго време за да излезам од тој баксуз филм.

п.с. Поздрав до Емка и исфрли ја од глава идејата дека си баксуз. Подобро е верувај :helou:.

Јас едно време многу си бев уфилмана дека сум најголемиот баксуз на светов и стварно се баксузно ми се дешаваше, па ме фати страв и тоа едно суеверие кој ми влезе во коски и си забранив да викам дека сум баксуз затоа што кога ќе речев ми беше страв да не сум стварно баксуз и си викав дека не сум баксуз. Денес уште ми се дешаваа такви киксоој, за до душа нема ден мене нешто да не ми се здодеси ама денес тоа "баксуз сум" го заменив со " е ова само мене може да ми се деси " а и стварно е така :pos::pos: и така сега супер ми е иако да бидам искрена ми требаше долго време за да излезам од тој баксуз филм.

п.с. Поздрав до Емка и исфрли ја од глава идејата дека си баксуз. Подобро е верувај :helou:.
аман ма шо напрај??ти си била бетар од мене ама сепак си се средила некако.:vozbud:

аман ма шо напрај??ти си била бетар од мене ама сепак си се средила некако.:vozbud:

:pos::pos::pos:

Абе убаво кажа некој член погоре, тоа баксуз во суштина и не постои туку ние луѓево си имаме таква способност да ја гледаме само црната страна на работите никогаш не помислувајќи на добрата страна. Знаете, во секое зло има и добро, мој совет гледајте го доброто затоа што има причина за се што се случило а и се што ќе ни се случи во секој случај е она најдоброто за нас, така што...

Оф леле мене нема ден да не ми се деси некоја глупост,ама не гледам многу негативно на тоа,појќе си се смеам со самата себе,како може да ме стрефуваат такви работи.
АМА,од сите случки ќе ја издвојам оваа(ептен не ми текнува во моментов друго,додуше од толку многу не знам како може да не ми текнува).Во Охрид кога бев на одмор од одморалиштето не однесоа еден ден на Св.Наум демек да се прошетаме.И јас и тогашната ми другарка ни едно ни две ќе се бањаме.И јас како што си пливав,струјата ме однела у длабокото,и дека не приметив,ми вика другарката дојди ваму,и јас дека се уморив од пливање викам ќе дојдам“пешки“.И туку стапнување и пропаднав,и почнав да се давам паника ме фати,дека длабоко беше,и изгубив контрола.И добро,ме извади другарка ми,и излагам надвор јас,ќе се сунчам,и ме посра врапче,не знам како се најде тука врапче,ама би што би за малку ќе се измачкав со тоа помислев дека е крема за сончање:lud: :pos::pos::pos: ,ама добро што на време ми текна дека не е :pos::pos::pos:
И сега да резимираме,значи баксузните моменти се:
-ќе се удавев
-остај што ќе се удавев,па и врапче ми се посра на нога:pos:

Сега кој ќе видам па и не биле до тоолку случкиве,ама кој ќе ми текне нешто бетер ќе пишам :)

e sea gledaj, poso sum rodena na 13, site mislet deka e zaradi to. Na pr. ko ke dojdam jas da preminvam ulica site koli preminvet, ili pak eve so kladilnica da zejme primer da igret machester i velesta ( zemam primer ) i jas da igram 14, ke ispadnit 2 ! ko za inaet...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom