БАКОЈАНИ ХОСПИТАЛИЗИРАНА СО СИМПТОМИ НА ПНЕВМОНИЈА

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Локација
Струмица
bakojani11.jpg
Атина, 18 септември (МИА) - Грчкиот министер за надворешни работи Дора Бакојани денеска е хоспитализирана во болницата „Хенри Дјунант“ во Атина, со симптоми на пневмонија.

Бакојани претпладнево била пренесена во болницата, каде по препорака на лекарите е задржана на лекување и дополнителни прегледи.

Поради болеста, сите активности на 55-годишната Бакојани за наредниве неколку дена се откажани.

Во Грција во тек е предизборна кампања за парламентарните избори закажани за 4 октомври.

Да ми прости господ на никого не му посакувам лошо ама оваа е најголемиот идиот жена што постои на овој универзум...:):)

Штета ќе биде да и се случи нешто на Бакојани, а да не дознае дека сме Антички Македонци. Ма она веќе знае што тропам!

Dark King напиша:
А замисли да е Македонка или пак мајка да ти е? Убаво ти е? Човек е ееееееј. Жена.

Какви болни умови се раѓаат од оваа Покемон генерација.

женава сака да ми смени име на држава...кења по сите европски совети... да ти кажам право...јас...бакојани...и една хебла у темна уличка...no 2nd thoughts... сериозно... ко шо кажав од пнеувмонија не се умира..ај сеа нимиц да добие пролив и сеа на BBC headline да стаат...глупости..:kesa:

Dark King напиша:
А замисли да е Македонка или пак мајка да ти е? Убаво ти е? Човек е ееееееј. Жена.

Какви болни умови се раѓаат од оваа Покемон генерација.

А замисли некој да дојде и да ти рече дека не можеш да збориш на мајчин јазик, замисли мајка ти да е бегалец од граѓанската војна во Грција, и замисли дека сето тоа оваа го подржува!

Луѓе сериозно.....Болни сте...:pos2::pos2:

женава сака да ми смени име на држава...кења по сите европски совети... да ти кажам право...јас...бакојани...и една хебла у темна уличка...no 2nd thoughts... сериозно... ко шо кажав од пнеувмонија не се умира..ај сеа нимиц да добие пролив и сеа на BBC headline да стаат...глупости..

И посакувам брзо опоравување. Не бидете злобни, само си ја врши работата жената. Бакојани не е мајка на политиката на Грција кон Македонија, туку само гласноговорник.

Абе на никој начин не би ме исполнило да ги фрли патиките оти и да ги фрли апсолутно ништо нема да се попрај или нема да добиеме некоја одмазда :toe:
На пример да беше на нејзино место Метаксас , би била друга приказна :wink:

Нема зошто да ја жалиме, не само неа туку и сите тие што се противат на нашиот идентитет, име, држава, црква. Порано се знаело шо се дешавало со таквите луѓе. Биле убивани сред бел ден на јавно место. Така била пренесувана пораката дека нема играње со Македонија:smir:

женава сака да ми смени име на држава...кења по сите европски совети... да ти кажам право...јас...бакојани...и една хебла у темна уличка...no 2nd thoughts... сериозно... ко шо кажав од пнеувмонија не се умира..ај сеа нимиц да добие пролив и сеа на BBC headline да стаат...глупости..:kesa:
Не се ни замарај да им одговраш на вакви фаци кои живеат во светот на бајките нешто налик на оние сликовницине на јеховините сведоци каде зебрите и лавовите пијат вода од ист извор. Знаеме сите ние дека така и налага политиката на атинската држава да сере против нас ама сепак тоа бара и од нас да бидеме на политички план гадови и да немаме обзир и да го искористиме ваквиот момент за ниски удари како тие што прават. Некогаш треба да се учи и од непријателот.

Токму така нека умре.....:pop:
Зошто да умира народ кај нас од гејската политика во последните 100 200 години па нека цркне и она и сите гејци :toe:

Не се ни замарај да им одговраш на вакви фаци кои живеат во светот на бајките нешто налик на оние сликовницине на јеховините сведоци каде зебрите и лавовите пијат вода од ист извор. Знаеме сите ние дека така и налага политиката на атинската држава да сере против нас ама сепак тоа бара и од нас да бидеме на политички план гадови и да немаме обзир и да го искористиме ваквиот момент за ниски удари како тие што прават. Некогаш треба да се учи и од непријателот.

Морам да принаам дека ова е еден од позрелите постови.

Неверојатно е како народов заборава дека ни е наметната војна во која сакаат да не истребат! А војната трае.

Propagator, апсолутно, тоа што го велиш треба го правиме во секое време и насекаде. И со насмевка на лицето.
Се надевам болеста ќе се комплицира, и ќе има многу болки. :tv:

Расположено друштво на Дора Бакојани и посакува побрзо оздравување со песната *УМРИ* од Стоја
:pos2::pos2::pos2:

А можда типката е и малку трудничка,( :pusk: ) па сега лажат демек пневонија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom