Бакнување/секс во манастир

• Креатор на темата Креатор на темата Голијат&
  • Време на започнување Време на започнување
Па можат тоа да го нправат и во театар на бина, што има да се кријат во некој манастир. Еве јас предлагам да тој/таа тоа го пробат јавно во кафич или уште подобро на центарот на отворено. Има дошло, па нека, што има лошо. Коко ли само ќе биде возбудливо кога ќе свршат со врескање на плоштадот, а наоколу луѓето ќе им ракоплескаат. Браво за тие кои не од зафрканција ќе кажат амин на ова, туку на тие кои без размислување ќе го направат.

п.с. Ќе го потврдат доказот дека човекот навистина потекнува од мајмун.

Не, ти само потврдуваш дека верниците се small-minded идиоти.
Кој напиша во јавност, плоштад или на бина со ракоплескање. Муабетот е во соба, 1vs.1 Само во манастир.

Кога те читам со глупостиве, онака кој ве ебе, on second thought, не го заслужувате респектот. Еве, официјално јас од не би, се префрлам на БИ.

А ако дојдеш кај мене дома ќе ти пречи шо сум се плескал со девојка ми на секое ебано ќоше од мојот дом? Или не ми доаѓаш на гости пошто уживам да ја ебам жена ми?! Пу јазк, таман ќе се напиевме по една жта и салатичка, сеа... како?!

Абе, дома прај си шо сакаш, не ме интересира. Ама на верско место воопшто не е потребно и неопходно да си се работиш со жена ти.

И пак ќе речам, не знам колку треба да биде некој очаен на такво место да се секса. Според муабетиве шо ги терате му иде на кој каде ќе му текне да има секс, независно каде е, што работи или со кого е.

Не, ти само потврдуваш дека верниците се small-minded идиоти.
Кој напиша во јавност, плоштад или на бина со ракоплескање. Муабетот е во соба, 1vs.1 Само во манастир.

Кога те читам со глупостиве, онака кој ве ебе, on second thought, не го заслужувате респектот. Еве, официјално јас од не би, се префрлам на БИ.
Најди си партнер/партнерка и оди. Еве сега наскоро ќе биде Велигден. Па избери си некој манастир и секси се на Велигден. Твој избор, твое дело.

Најди си партнер/партнерка и оди. Еве сега наскоро ќе биде Велигден. Па избери си некој манастир и секси се на Велигден. Твој избор, твое дело.

Колку само не читаш.. добро, докажуваш колку сте слепи само!
Дечкото не го планирал ова од нова година за велигден, туку му се укажа шанса и праша дали да ја искористи.

Јас си имам редовен секс, нема да чекам празник и манастир. Ама го сфаќам многу повеќе одколку претходно.
И плус сега оправдувам. Ако се укаже шанса, пуцајте без двоумење.

:salut:

Велите дека ако некој има секс во манастир или црква,не е човек,не верува во Господ...и сл..
А што правиме со тие кои одат в црква,палат свеќи,даваат пари,постат , се молат....а во "вистинскиот" живот убиваат,крадат,силуваат.....Дали се тие верници и луѓе,само затоа што одат в црква,а прават 1000 пати полоши работи од секс во свето место?.:toe:
Се е до сфаќањето,никој не гледа исто на работите.За некого излегвењето во кафич е грев и непочитување на Господ,за некого пцуењето.....а за некого сексот во манастир не е страшен чин! :)....Затоа на кој како му одговара,така нека прави! :)

Било каде Синагога,Џамија,Црква и на мн други свети места ни јас ниту било кој нормален не би го направил тоа ... мајка му стара има милион места каде што можеш да имаш гимнастика со партнерката :pos2:

...Иначе, ај некој поискусен и порелигиозен да ми објасни за ова, пошто планирам да одам на манастир со женската,е сеа незнам шо да правам дали да се воздржувам или ? едни ми викаат несмееш, едни смееш..... ? :helou:

Колку само не читаш.. добро, докажуваш колку сте слепи само!
Дечкото не го планирал ова од нова година за велигден, туку му се укажа шанса и праша дали да ја искористи.

Јас си имам редовен секс, нема да чекам празник и манастир. Ама го сфаќам многу повеќе одколку претходно.
И плус сега оправдувам. Ако се укаже шанса, пуцајте без двоумење.

:salut:

Прочитај дали ПЛАНИРАЛ ИЛИ НЕ ПЛАНИРАЛ.

Одговорот што го даде се однесува за тебе и ти го враќам бидејќи сам си одговори (следниот пат одговори си во прво лице еднина): „Колку само не читаш.. добро, докажуваш колку сте слепи само!“

Прочитај дали ПЛАНИРАЛ ИЛИ НЕ ПЛАНИРАЛ.

Одговорот што го даде се однесува за тебе и ти го враќам бидејќи сам си одговори (следниот пат одговори си во прво лице еднина): „Колку само не читаш.. добро, докажуваш колку сте слепи само!“

За некој што се етикира како верник и дека ја сфаќа двосмисленоста на библијата и господ, премногу буквално сфаќаш. Планирал да оди секако во манастирот, ама не само за секс. Значи аналогно на тоа, таму ако му се укаже шансата, да земеме и девојка му како фактор, дали да ја искористи или да се воздржа. Дај читај, стварно. Смешен си веќе. Или смешна, како и да е. Тогаш најверојатно си плава.

Заборави да му кажеш да си ги офарба јајцата зелени ,нека одмара очи невестата :icon_lol:

За некој што се етикира како верник и дека ја сфаќа двосмисленоста на библијата и господ, премногу буквално сфаќаш. Планирал да оди секако во манастирот, ама не само за секс. Значи аналогно на тоа, таму ако му се укаже шансата, да земеме и девојка му како фактор, дали да ја искористи или да се воздржа. Дај читај, стварно. Смешен си веќе. Или смешна, како и да е. Тогаш најверојатно си плава.

Плавуши, зарем само за тоа служите: АКО МУ СЕ УКАЖЕ ШАНСАТА... ДА ЈА ИСКОРИСТИ... ТОГАШ НАЈВЕРОВАТНО СИ ПЛАВА.

Тоа не е ли шовинизам? Или ќе се помирите дека сте ФАКТОР ДА СЕ ИСКОРИСТИ, АКО МУ СЕ УКАЖЕ ШАНСА. Многу голема почит и респект кон „саканата“, да се искористи плавушата, па после фрли ја во канта за отпадоци и барај друга плавуша.

Плавуши, зарем само за тоа служите: АКО МУ СЕ УКАЖЕ ШАНСАТА... ДА ЈА ИСКОРИСТИ... ТОГАШ НАЈВЕРОВАТНО СИ ПЛАВА.

Тоа не е ли шовинизам? Или ќе се помирите дека сте ФАКТОР ДА СЕ ИСКОРИСТИ, АКО МУ СЕ УКАЖЕ ШАНСА. Многу голема почит и респект кон „саканата“, да се искористи плавушата, па после фрли ја во канта за отпадоци и барај друга плавуша.

Дали да ја искористи шансата, има запирки. Научи се да читаш. Не девојката.

:pos:

Дали ми болдираше збор по збор да креираш реченица надвор од контекст?
Не си требал, и далеку од поентата ама сепак еве и јавно ти велам дека сум шовинист4е.

Плус, се гледа и по аватарот ти, јасно ни е дека си против, не си баш некое објективно лице, отворен ум барем и за дискусија, да се разгледаат факти, можности, опции. Еве јас бев против, ама ради тебе сум за. Значи само полошо правиш на твојата врста. :)

:pos:

Дали ми болдираше збор по збор да креираш реченица надвор од контекст?
Не си требал, и далеку од поентата ама сепак еве и јавно ти велам дека сум шовинист4е.

Плус, се гледа и по аватарот ти, јасно ни е дека си против, не си баш некое објективно лице, отворен ум барем и за дискусија, да се разгледаат факти, можности, опции. Еве јас бев против, ама ради тебе сум за. Значи само полошо правиш на твојата врста. :)
Штом си толку инаетчија, еве ти шанса да се реализираш, па за инает на мене, речи: Јас верувам во Господ Исус Христос и ќе ја исполнувам Неговата волја.

Штом си толку инаетчија, еве ти шанса да се реализираш, па за инает на мене, речи: Јас верувам во Господ Исус Христос и ќе ја исполнувам Неговата волја.

Aко волјата негова е плавуша, што ептен ми прави кеф, да ми даде у некоја интимна собичка во манастир, потпишувам со две раце! :)

Aко волјата негова е плавуша, што ептен ми прави кеф, да ми даде у некоја интимна собичка во манастир, потпишувам со две раце! :)

Секое дрво дава свој плод.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom