никаде во словото тоа го нема и така да тоа што го правиш со сигурност тврдам дека не е од бога од бог се откровенијата али не како твоите плус никаде во свето писмо ни во стариот ни во новиот завет не пишува и никој од сите пророци и ученици па и апостоли дека вметнувал негови мисли во туѓ мозок така да 100 посто е дека не е од бог.Од исус најмалку така да може само да биде дар од другиот.
--- надополнето: 10 август 2012 во 16:09 ---
тоа што го правиш е опасно не сакам да ти се мешам али тоа е твоја работа.Ако имаш читано ссвето писмо ке видиш јас не сакам да ти се нафрлам ни најмалку.
--- надополнето: 10 август 2012 во 16:09 ---
тоа што го правиш е опасно не сакам да ти се мешам али тоа е твоја работа.Ако имаш читано ссвето писмо ке видиш јас не сакам да ти се нафрлам ни најмалку.

Таму пишува дека е и забрането да се мастурбира, па никој не го почитува тоа, зарем не? Јас реално не ги навредувам верниците бидејки немам право да го правам тоа. Која сум јас да судам некому, нели!?
Сум била во таква ситуација и се покајав што отидов. Незнам што ѓавол ми требаше. Би отишла и пак, но со други цели, не за некој да ми гата за иднината како во претходниот случај.