Бајачки

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
јас имам идено кај дуле у велес и човекот стварно ми погоди доста работи!!! некој не верува у вакви работи ама јас да...
кај него нема ценовник оставаш толку колку што мислиш дека треба.
за други незнам... само кај него се закажува еднаш месечно на 30 во месецот!

Kaj toj Dule da ne znaesh dal moze drug da ti zakaze ili moras da ides licno ?

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
abe neam maka ja fala mu na boga,tuku onaka aj da se izrazam gledaci!!haha nego winston najseriozno majka ti kaj sto bila toj covek kaj zivee?u koj grad e ?mozes li da mi kazes za da idam ka j nego?

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
interesn mi e tvojot primer zaso e za arno za ubaoo:)strav mi e kaj dule da idam da vidam sto kje mi kaze kje mi kaze ne vozite brzo nazad nakaj sk kje umrete i gotovo posle kje se javam na moite stanot da go prodaat u veles da kupam:S:S znam sum slusnal u kumanovo deka ima epa ima li nekoj od kumanoo da kaze znam da oni gi imav mnogo ko borceta od nagoricane:)

Член од
6 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
3
Бајачите не се глупости.Вистина е тоа. Имам слушнато дека бајачката пред да умре мора да го предаде баењето, во спротивно ќе има тешка смрт.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Tie sho znaat da baat ne zemaat pari i nemaat "CENOVNIK" :) A retki se tie sho znaat Pozzdrav

Член од
26 декември 2008
Мислења
608
Поени од реакции
236
Има луѓе кои вистински помагаат и имаат одредена дарба тие способности односно дарби ги добиваат само луѓе кои имаат одредени духовни квалитети чија што основа е љубовта некои ја чистат негативната енергија во луѓето односно енергијата со ниска вибрација, други помагаат
со претскажување на она што сеуште не се случило односно иднината, други не полнат со биоенергија односно енергија со висока вибрација- љубов. Но има и луѓе кои ова го злоупотребуваат и луѓе кои не ги сакаат ваквите појави заради нивната совест. Но факт е дека постојат луѓе
што можат да помогнат со својата дарба. И не ги навредувајте овие луѓе нарекувајќи ги бајачи тие се работници на светлината а не "бајачи".

bonbon4e

100% крејзи :P
Член од
4 септември 2010
Мислења
226
Поени од реакции
17
Veruvam vo Ova !
I bash bi sakala nekoj da mi otkrie kako se pravi , ama mnogu krijat breeej :D

v140

giallorosso
Член од
26 август 2009
Мислења
193
Поени од реакции
5
Во бајачи верувам а во предвидувачи на иднина немам отидено ни па планирам

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Ја знам.. роднина :) Повеке роднини (некои подалечни) :) Му треба на некој нешто? Пишете ПП :)

Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25
За сите што знаат да баат или имаат некој во својот живот кој што знае да бае...

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Знам се бае нокно време мислам.. на месечина..
текстот е нешто : баши буши паш паш паш шашсашшс (нешто шушкање е), во ритуалот се користат метла и нож... и тој што бае доколку има ефект мн. често се проѕева додека бае...

Член од
20 јануари 2009
Мислења
656
Поени од реакции
539
Имам слушнато за некој оџа од прилепско село Десово кој бил видовит. Дали некој знај да ми кажи поќе информации?

Kajgana Shop

На врв Bottom