- Член од
- 6 април 2015
- Мислења
- 429
- Поени од реакции
- 155
Број од славе Кравари ако можеСлаве - Кравари
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Број од славе Кравари ако можеСлаве - Кравари
+38976706510Број од славе Кравари ако може
Сите ја лекуваат последицата, но никој причината.@alf многу ме интересира твоето мислење за бајачките, оти во последно време нногу луѓе ги носат своите деца да им се бае од уроци.
Баш поради тоа што во таквите групи, стремежот им е јакнење на емоциите,да се покажат кој повеќе го љуби бог,тажни очи вперени во скулптури,гнев спрема спротивниите од нив, а несвесно таа сила ја пренесуваат на децата.Значи се уште луѓето веруваат или пак бараат помош...а нели се христијани, верници, деца крстени во црква????
![]()
BilБил некој скоро кај јулка од карамани
Абе сите идат по бајачки и биоенергии. У град ги гледаш преку ден по кафичи шемата ја тераат, навечер у ред застанати кај човекон у Маџари. И онаа мојана божем центарска п, додека бевме дечко и девојка све било тоа бабини деветини, како се роди првоно, се претвори во баба од Драслајца. Те фаќање кваки против уроци, те олово да носам у кола за секој случај ако треба да се зима вода за миење од кај таа една жена.
Еххх Топ Шоп колку ли само уреди продаде од 100+ евра пред 10-15 години за минимизирање на зрачењето на подземни води…..А викнавте човек да ви бара подземни води? И тоа беше актуелно едно време по Скопје.
Треба и таква тема да се отвори, покрај бајачки и тарот.