Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
Затова ќе купи повеќе модели па поштарината ќе биде поевтина.Да, белото Југо би го чинело 24 ЕУР.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затова ќе купи повеќе модели па поштарината ќе биде поевтина.Да, белото Југо би го чинело 24 ЕУР.![]()
Така е, да земе бар 4-5 модела, ќе му биде многу поефтино по комад. Едино давачки да не му стават оти тој carmodel обавезно става фактура или белешка внатре у пакетот.[DOUBLEPOST=1433315106][/DOUBLEPOST]Затова ќе купи повеќе модели па поштарината ќе биде поевтина.
Ролбарот е топ.Рачно изработен ролбарот на Меганот, полека се склопува.Останува уште една попречна "шипка" па фарбање и готов е. Следуваат тркачките сигурносни појаси, кои ќе ги правам од "специјален" материјал (ткаенина), верно на 1/1 моделот.
Прегледај го приврзокот 122244
Да точно, но и да се спреми за цар. давачки. Отиде цената нагоре.Затова ќе купи повеќе модели па поштарината ќе биде поевтина.
Поштарината од таму ти е 19,90 евра.
Да, белото Југо би го чинело 24 ЕУР.![]()
Премногу скапо за 1/43 размер луѓеЗатова ќе купи повеќе модели па поштарината ќе биде поевтина.
Па не баш, евентуално половен.За 24 евра 1/18 размер се купува.
Зарем не е возможно зоц да се загреат некако гумите до благо растопување и да се извалаат од друга гума за да се добие шара како кај обичните гуми ?
Може, само за тоа треба да изработиш калап, па да ги излиеш од него. А да, заборавив, треба да си ептен профи моделар, а такви се ретки низ светов. Зборам за такви кои ќе ги направат гумите да изгледаат перфектно.Зарем не е возможно зоц да се загреат некако гумите до благо растопување и да се извалаат од друга гума за да се добие шара како кај обичните гуми ?
Што им фали на бандашите од бемвето од велиajde be luge ponudete mi nekoi bandasi 1/24 za bmw 330i sedan mi trebaat![]()
Ехеее, кога ќе ми текне колку 1/18 - ки ми отишле "курбан" за делови.Што им фали на бандашите од бемвето од вели
Сепак е прашање на вкус
Јас за да сменам бандаши на некоја 1:18 ка си купувам цел модел па така ми остануваат и делови за поправка на други модели.