Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
КОНЕЧНО !!! Ги офарбав бандажите од Меганот, моментално се во мат црна боја. Утре ќе им "удрам" две раце проѕирен лак за сјај и заштита. Би требало да не врне. :confused:

20150525_002740.jpg

Додадов детали и во моторот. Еве како изгледа :

20150525_000606.jpg
20150525_000634.jpg

Го дотерав издувот уште малку.

20150525_000739.jpg

Бидна и сјајниот лак (успешно), сега да поминат 24 часа, убаво да се исушат. Остануваат задниот спојлер, рол барот, предниот дифузер и евентуално ако ми текне нешто плус во моментот.

20150525_134550.jpg

Бандажите суви и монтирани. :love: Утре праќам денски слики.

Јас не би го менувал E класата купе, одлично е направен. Изведбата на 1/32 моделите на Бураго е одлична, за разлика од 1/18 и 1/24 каде има многу промашувања. Штета што не ги собирам, може некогаш ќе почнам.
Цените им се лудило од пред месец дена. Поисплатливо е да гледаш од Маисто, ама мислам дека немаат 1/32 размер, ако не се лажам.
Маисто има 1:36 размер исто како вели[DOUBLEPOST=1432931736][/DOUBLEPOST]Деновиве бев зафатен со поправка на Ford Focus presentation car на кој внуката од балдската успеала да ја скине фолијата и да ги откорне бандажите.
1`.jpg
Сега има бандажи од мерцедес сл 550 маисто ама профилот на гумите е многу висок па ќе треба да барам нископрофилни да можат предните тркала лесно да се вртат лево-десно
3.jpg

Последно уредено:
Маисто има 1:36 размер исто како вели[DOUBLEPOST=1432931736][/DOUBLEPOST]Деновиве бев зафатен со поправка на Ford Focus presentation car на кој внуката од балдската успеала да ја скине фолијата и да ги откорне бандажите.
Прегледај го приврзокот 121975
Сега има бандажи од мерцедес сл 550 маисто ама профилот на гумите е многу висок па ќе треба да барам нископрофилни да можат предните тркала лесно да се вртат лево-десно
Прегледај го приврзокот 121976
Многу силна внуката. :D

Искрено чепкалка за заби е поцврста
Од десната страна беа останати здрави и многу лесно вадејќи ги искршив
Види колку е тенко а во живо е колку игла
Прегледај го приврзокот 121980
Имам вадено бандажи на неколку 1/18 Аутоарт модели. Некои успешно, некои сум ги скршил на осовина, ама никогаш бандажот. Исто тенки краци како кај тебе. Затоа ме зачуди. Може дека е стар моделот и пластиката ја има изгубено еластичноста, затоа ти пукнале на бандаж.

Fringe ако не е тајна од каде го зема и колку те кошташе Фокусов на Autoart ?
Од грција пред 12-13 години[DOUBLEPOST=1432991033][/DOUBLEPOST]
Имам вадено бандажи на неколку 1/18 Аутоарт модели. Некои успешно, некои сум ги скршил на осовина, ама никогаш бандажот. Исто тенки краци како кај тебе. Затоа ме зачуди. Може дека е стар моделот и пластиката ја има изгубено еластичноста, затоа ти пукнале на бандаж.
Изложен беше во близина на прозор од западна страна

Од каде можам да си купам и колку кошта вакво Југо ? Не сум сигурен, но мислам дека кај нас ги нема, фирмата не ја паметам што ги прави Заставиниве машини инаку 1/43 размер е и го сакам по можност во бела боја.
23031007.jpg

Од каде можам да си купам и колку кошта вакво Југо ? Не сум сигурен, но мислам дека кај нас ги нема, фирмата не ја паметам што ги прави Заставиниве машини инаку 1/43 размер е и го сакам по можност во бела боја.
Прегледај го приврзокот 122184
Од тука. Ги има сите модели на Застава.

Поштарината од таму ти е 19,90 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom