Дали некој уште купува од колекциите што се со весниците на амерком? подолго време ги нема да изелзат последните пожарни. т.е. број 26,27 и 28 а баш тие ми се 1/43 размер, да не ги има некој купено или забележано некаде по трафиките? поздрав
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А замисли ги цените кога ќе дојдат Ferrari моделите од Signature series.Овие во крш горештинив ги фатиле многу рано,одлепиле тотално.
Ферарито на бураго се продава по 2990 ден.
Дајмонд колекцијата 2690 ден. а голд колекцијата по 2390 ден
Малите 1/32 се продаваат по 890-1090 а 1/24 990-1200.
И така не им се трошеа само собираа прашина сега и влага ќе собираат.
Така ќе да е,само маисто се со стара цена од 1990 ден.А замисли ги цените кога ќе дојдат Ferrari моделите од Signature series.Во странство се продаваат за 60-тина ЕУР, како кај нас Race & Play. Стварно не се добри со паметот, а може и ги форсираат Maisto моделите. Ќе видиме
![]()
За шеесетина евра на старо се начекува по нешто и од супер брендовиве можеби. Autoart, Kyosho... Крајно не реални се цениве кај нас.Така ќе да е,само маисто се со стара цена од 1990 ден.
За сума од 60на евра во странство има многу поголем избор
За 60 ЕУР на CK Modelcars се начекува и супербренд на ново, не на старо.За шеесетина евра на старо се начекува по нешто и од супер брендовиве можеби. Autoart, Kyosho... Крајно не реални се цениве кај нас.![]()
број 26 од пожарните го чекам месец дена. изгледа ги прекинаа упм. иако и порано се случувало пауза од мнесец денас меѓу броеви. Ама ако не ја завршат колекццијата ќе биде стварно штета...Дали некој уште купува од колекциите што се со весниците на амерком? подолго време ги нема да изелзат последните пожарни. т.е. број 26,27 и 28 а баш тие ми се 1/43 размер, да не ги има некој купено или забележано некаде по трафиките? поздрав
Најубаво дојди си во СК, во Крш продавниците. Има многу избор од 1/32.Дали некој продава 1/32 размер Бураго Mercedes SLS или Mercedes CL ??? Јас за замена за овие модели нудам Mercedes E 500 Coupe со кутија. Доколку несака смена тој што ги има тогаш си плаќам... И воопшто ме интересира дали нудите за продажба 1/32 размер моделчиња ?
Еве како изгледаат: Овие се што сакам да ги купам или заменам за моделот што го имам.
Прегледај го приврзокот 121287
Прегледај го приврзокот 121288
А оваа е замената за овие погоре што ја имам само мојата е сребрена металик боја...
Прегледај го приврзокот 121289
Јас овој е класа купе го земав 400 денари пред 5, 6 месеца сега секаде сите бураго моделчиња се покачени за маисто незнам а исто и вели моделчињава биле многу поскапени во странство...Најубаво дојди си во СК, во Крш продавниците. Има многу избор од 1/32.
Е сега, знам дека цените за Бураго ги покачија, ама јеби га, тоа е.
Јас не би го менувал E класата купе, одлично е направен. Изведбата на 1/32 моделите на Бураго е одлична, за разлика од 1/18 и 1/24 каде има многу промашувања. Штета што не ги собирам, може некогаш ќе почнам.Јас овој е класа купе го земав 400 денари пред 5, 6 месеца сега секаде сите бураго моделчиња се покачени за маисто незнам а исто и вели моделчињава биле многу поскапени во странство...
Мислам дека немаат Маисто 1/32... Ееее Зоц плачам по "Welly" времињата.Јас не би го менувал E класата купе, одлично е направен. Изведбата на 1/32 моделите на Бураго е одлична, за разлика од 1/18 и 1/24 каде има многу промашувања. Штета што не ги собирам, може некогаш ќе почнам.
Цените им се лудило од пред месец дена. Поисплатливо е да гледаш од Маисто, ама мислам дека немаат 1/32 размер, ако не се лажам.
Ништо, најдов само еден оригинал ретровизор (темно сив) за ТТ-то. Ете го на сликата. Ако ти врши работа, ќе ти го дадам. Ѕирни ги и другите што ти ги сликав, ако нешто ти фати око. На пример, тие сребрените (долните, во средина) ќе одговараат.Прегледај го приврзокот 121372 Прегледај го приврзокот 121374 Прегледај го приврзокот 121376 Прегледај го приврзокот 121377 Прегледај го приврзокот 121378 Прегледај го приврзокот 121379 Прегледај го приврзокот 121380 Прегледај го приврзокот 121381 Прегледај го приврзокот 121382 Прегледај го приврзокот 121383[DOUBLEPOST=1431967323][/DOUBLEPOST]еве усте 4 старо нови модели во мојата колекција ferari 612 scagletti hodvil 1 18 chevrolet camaro ss 1 24 maisto 1960 ford stariiner 1963 1 24 audi tt 1 18 maisto mercedes benz e class coupe 1 32pozzzzzz[DOUBLEPOST=1431967449][/DOUBLEPOST]zaboraviv da pisam deka audito nema retrovizori ako ima nekoj za audi tt ne ka pise
![]()