- Член од
- 10 мај 2012
- Мислења
- 251
- Поени од реакции
- 261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги продавам или заменувам за други овие две моделчиња 1/43 размер од Бураго. Повеќе информации и договарања во пораки.
Прегледај го приврзокот 113473
Прегледај го приврзокот 113474
Прегледај го приврзокот 113475
Прегледај го приврзокот 113477
Ги давам двете по цена за една или ги менувам двете за една од поголем размер или поредок модел од ист размер. За џипот имам и кутија а гаљардото е модел што веке не се произведува и е од посебна тјунинг колекција. Моделчињата се екстра чувани и не се користени како играчки.
Луѓе ги даваам моделчињава за упола цена од новите. Екстра зачувани и не користени како играчки, за некои имам и кутија. Извинете ако досаѓам али навистина сакам да ги продадам.Продавам два мотора 1/18 размер...
Maisto Kawasaki ZX-9 R
Прегледај го приврзокот 115816
Прегледај го приврзокот 115817
Bburago Ducati Sport 1000 (со кутија)
Прегледај го приврзокот 115818
Прегледај го приврзокот 115819
Сликите се од Гугл моделчињата се буквално исти како на сликата и со иста боја за Дукатито чувам и кутија и моделиве не се третирани како играчки и се во комплет здрава состојба. Може и замена.
Топ работа, јас ја веќе имам скицирано во 1/18 размер со точни димензии на ентериер и екстериер. Само уште не сум почнал. Материјалите ми се спремни, само што попрво.Прегледај го приврзокот 117161[DOUBLEPOST=1427147809][/DOUBLEPOST]STO VIKATE ZA VAKVO NESTO MISLAM DA PRAVAM VAKVA GARAZA
Имаш готови 1/43 ферари од бурагоПрегледај го приврзокот 117161[DOUBLEPOST=1427147809][/DOUBLEPOST]STO VIKATE ZA VAKVO NESTO MISLAM DA PRAVAM VAKVA GARAZA
И јас имам еден куп дигалици и резервни гуми од ббураго, 1/43, ги продаваат во комплет со моделите феррари.Имаш готови 1/43 ферари од бураго
Во продавниците на Крш.Луѓе јас досега Ферари Бураго не сум сретнал 1/43 размер каде ги наоѓате ? Порано спаѓаа во обичните модели али сега си се башка во каталогот...
gi imas i vo tus, vo veles, procepkaj malku vo kutiite ke najdesЛуѓе јас досега Ферари Бураго не сум сретнал 1/43 размер каде ги наоѓате ? Порано спаѓаа во обичните модели али сега си се башка во каталогот...