zocc
911
- Член од
- 9 мај 2011
- Мислења
- 2.912
- Поени од реакции
- 1.678
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е лошо да ставиш слики од хеликоптерите, да ги видиме.Izlegoa deneska ovite broevi od pozarnata i od helikopterite, konecno gi kompletrav helikopterite. 24 na broj.
Ќе ги сликнам, многу високо се качени, ме страв да ги симнам за сликање, каубојциве ќе им ебат матер, ќе ги искршат одмаНе е лошо да ставиш слики од хеликоптерите, да ги видиме.
Смени ги тркалатаМојот прв и полу успешен проект за модифицирање.
Се работи за Fiat Punto Polizia 1/24 размер.
Прегледај го приврзокот 116188
Првиот чекор беше вадење на полициските налепници. Доста тешко...
Прегледај го приврзокот 116189
Планирав многу но според времето и условите успеав само волку. Задните светла ги префарбав во црни, седиштата исто така и предните и задните се со маркер... На седиштата имаше еден дел (рачките за поткревање на седиштето) ги исеков точно и прецизно и сега изгледаат многу по спортски. Една многу голема глупост што ми се случи е тоа што на таблата напред оној дел за вентилација кај решетките ми се скрши и доста голем проблем направи тој дел игра голема улога во потпирањето и вклопувањето на предницата. Имам идеја понатаму поспортски издув да направам и горе каде што стоеше сирената да направам и намонтирам roof scoop. Засега толку... Еве слики.
Прегледај го приврзокот 116190
Прегледај го приврзокот 116191
Прегледај го приврзокот 116192
Прегледај го приврзокот 116193
Прегледај го приврзокот 116194
Одлично за прв проект. Како поминува време, се подобар ќе бидеш.Мојот прв и полу успешен проект за модифицирање.
Се работи за Fiat Punto Polizia 1/24 размер.
Прегледај го приврзокот 116188
Првиот чекор беше вадење на полициските налепници. Доста тешко...
Прегледај го приврзокот 116189
Планирав многу но според времето и условите успеав само волку. Задните светла ги префарбав во црни, седиштата исто така и предните и задните се со маркер... На седиштата имаше еден дел (рачките за поткревање на седиштето) ги исеков точно и прецизно и сега изгледаат многу по спортски. Една многу голема глупост што ми се случи е тоа што на таблата напред оној дел за вентилација кај решетките ми се скрши и доста голем проблем направи тој дел игра голема улога во потпирањето и вклопувањето на предницата. Имам идеја понатаму поспортски издув да направам и горе каде што стоеше сирената да направам и намонтирам roof scoop. Засега толку... Еве слики.
Прегледај го приврзокот 116190
Прегледај го приврзокот 116191
Прегледај го приврзокот 116192
Прегледај го приврзокот 116193
Прегледај го приврзокот 116194
Кој лепак, кај виде ??сега премацкајго со алхохол не многу јак да го изгуби лепакот
Немам тркала за смена... Имам еден голф 4 од него не изгледаат ич спортски тие тркала башка се поголеми и нема да изгледа убаво иначе и едно од тркалата на голфот е скршено така да ништо... Можда би ги префабал црни овие.[DOUBLEPOST=1426250578][/DOUBLEPOST]Смени ги тркалата
Скроз падна лепакот од полициските ленти благодарение на млекото за тело... Одлична техника да си ја памтиме. Најобично млеко за тело.[DOUBLEPOST=1426250937][/DOUBLEPOST]сега премацкајго со алхохол не многу јак да го изгуби лепакот
Фала на мотивацијата Зоц. Јас планирав и очекував повеке од овој али како за прв и не е толку лош. Имам идеи и љубов за чепкање тоа ми е најважно само да успеам 1/18 -ки да најдам настаро за делови и учење на нив...Одлично за прв проект. Како поминува време, се подобар ќе бидеш.[DOUBLEPOST=1426192287][/DOUBLEPOST]
Кој лепак, кај виде ??
Ако се работи за 1/24 Голф 4 од Бураго, не се лоши бандажите и ќе му стојат Ок на Пунтото. Подобро него ли овие што му се фабричките. Ако се поголеми на изглед, Пунтото има повисок профил на гуми, така да не би требало да е огромна разликата. Гледај само дали ќе ги собере под крилата.Немам тркала за смена... Имам еден голф 4 од него не изгледаат ич спортски тие тркала башка се поголеми и нема да изгледа убаво иначе и едно од тркалата на голфот е скршено така да ништо... Можда би ги префабал црни овие.
ДА ДА овие се тркалата и овој е голфот само зелен тоа сега не е ни битно... Мислам дека има и со осовините проблем тоа тркалце што е дефект тоа е малку позафркнат проблем али ке биде работа.Ако се работи за 1/24 Голф 4 од Бураго, не се лоши бандажите и ќе му стојат Ок на Пунтото. Подобро него ли овие што му се фабричките. Ако се поголеми на изглед, Пунтото има повисок профил на гуми, така да не би требало да е огромна разликата. Гледај само дали ќе ги собере под крилата.
Стави некоја чиста слика од скршеното тркало (оштетувањето) од Голфот, може да има решение. Ако веќе планираш да ги фарбаш црни фабричките на Пунтото, гледај да биде со спреј, барем два слоја од подалеку и предходно со нешто затни ги дупките (од двете страни) кај што влага осовината, зошто бојата ќе ги разјаде и ќе ти испаѓаат тркалата. Немој со маркер, добива некој бронзен сјај и не изгледа убаво, а и лесно ќе се вади бојата.
Овие ли се бандажите ??
![]()