Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
od kade ja kupi kiatakiata e 1 43 nee e 1 25
Со Scale calculator. Прво најди ги димензиите од некој 1/1 модел и после пресметај со калкулаторот во 1/24 размер.[DOUBLEPOST=1423951170][/DOUBLEPOST]Уште едно моделче кое ми фалеше во колекцијата спортски мотори, 1/18 Bburago MV Agusta F4 RR.Како да пресметам да направам приколица за камион во размер 1/24
По моја математика ми искача 36 цм ама у споредба према 1/43 накако мала ми искача
Да точно, ама па види го моторот на белата California Т, одлично направен за Бураго и не е лиена плоча, како до сега што ги правеа. Бандажите и дисковите со шапи се исто топ. Сепак останува да видиме, овие слики се од прототиповите изложени на саемот за играчки (2015) во Нуремберг.И пак иста грешка како до сега.
И на ферари бравите излиени со вратата.
Не ќе беше лошо црни да ги обоеја.
И кровот на црвеното изгледа не се собира
А цената сигурно ќе биде 40-50 евра.
Не вредат за парите а и не собирам ферари,не ми се убави.
Браво за ентузијазмот, одлично изгледа. Иако според мене, со помал резервоар за гориво и рачки за кочница и кумплунг, уште подобро би изгледал. Како и да е, секоја чест за рачнава изработка. Праќај слики кога ќе биде 100% готов.
Штом ти ги чекаш за тебе за инат не ставам@Дињата на Анчо братче чекаме уште слики од мерцедесот