Автобусот на Того запален, возачот убиен и неколку фудбалери повредени

• Креатор на темата Креатор на темата mercenary
  • Време на започнување Време на започнување
Божеееееееееееееееееееееее, не ми се верува.

бегај таму дива лига се , не најадени . греота за тие сто умираат

САмо ме интересира кој најповеќе ќе профитира од нивното неиграње и која е целта. ЦЦЦ какви се не методи ќе превземат некои за да ја достигнат целта

katastrofa, ne veruvav deka ova moze da se sluci na nekoja reprezentacija. posle ova ne veruvam deka nekogas pak ke dobijat organizacija na svetsko prvenstvo. i ja mislim deka ne treba da igraat na prvenstvoto. ova e sok za cel fudbalski svet, pa duri treba da se razmisluva da se otkaze celoto prvenstvo, a ne da postoi dvoumenje dali togo da igraat ili ne.

Како не му ја ебала мамата на Аде, штета. ;p

Ајде, нема мртви у главном.

Како може најлошото да му го посалуваш бе торко...Колку и да го мразиш,неможеш да си дозволиш да посакуваш да умре...ццццц

А инаку стварно ова ги претера сите граници...ја одма би го откажал купот на нациите...

Добро е што нема фудбалери-жртви

Што има врска дали жртвите се фудбалери или дел од тимот(во овој случај возачот,лекарот и др.).Или загубата е помала вака?

Онтопик-Има една тема погоре-Смртна казна.
Некои луѓе едноставно го заслужуваат тоа.Без причина да нападнеш автобус,да убиеш луѓе кои трганле да ја претставуваат својата земја на спортски план...мислам....око нема да ми трепне,има сите напаѓачи да ги дадам на смртна казна.
А и за ова другото...мислам дека не треба да играат во купот.
Со нивното неиграње ке се остаи дамка на турнирот.Ова нема да и оди во прилог на ФИФА и после видиме дали купот ке се одржува на небезбедни места.Убаво рече Боби погоре-само ЈАР,другите афрички земја ич не се сигурни,дали да играш фудбал или да очекуваш да те нападне некој неандрталец.

Според француски извори, асистентот, резервниот голман и потпаролот на репрезентацијата починале од здобиените повреди по нападот. :(

Поарно домаќин да била Сомалија...:tapp:
Оти да не се одржи во ЈАР на пример, или некоја друга поразвиена земја а не вака и децата имаат калашникови.

Поарно домаќин да била Сомалија...:tapp:
Оти да не се одржи во ЈАР на пример, или некоја друга поразвиена земја а не вака и децата имаат калашникови.
narednoto prvenstvo se igra vo gabon i ekvatorijalna gvineja, sto ke se desi tamu?

prvenstvoto moze da se organizira i vo somalija, ako ima dobra organizacija i dobro obezbeduvanje.

eve da vidite kaj se naoga kabinda, pa toa ne e nitu u angola, i sugurno angolskite vlasti nemaat kontrola na ovoj del od nivnata teritorija.
Angola_map.png

Ц ц ц, какви варвари ебате нигерите клошари. Затоа Африка е таква каква што е. Што им се криви фудбалерите?

греота, Того нема да настапува на Африканскиот куп

Того по се изгледа нема да настапи на Африканскиот куп и сосема се во право.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom