Авто огласи (интересни возила за продажба)

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Какви нелуѓе значи, на се личи ама на автомобил ова чудо не личи... ова не е прашање на вкус...ова е прашање на НЕВКУС... кичерај до незнам каде... греота автомобилот, греота и сопственикот на истиот.... :toe:

Уште еден лепотан овојпат мотор

4b71b1f6-51da-4c85-bd49-984b44332b39.jpg

http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=346822

Не знам што се замараат луѓето со Пазар3.

Голф 2 д од 1983 година 3500 евра?:tapp:

Ги вртам од време на време огласиве и неколку пати ми доаѓа да се јавам и да ги отерам у п.м. Вакви цени и будали нема нигде.

Ги вртам од време на време огласиве и неколку пати ми доаѓа да се јавам и да ги отерам у п.м. Вакви цени и будали нема нигде.
Абе ГОЉФ е тоа!!!!!!
Како вие така:pos2:?

Се додека имаш вакви и слични размислувања

Кога веке стана збор за каиш, кога го фарбав голфот мајсторот шо ми го фарбаше кога го отвори да го провери ребрастиот каиш имаше откинато повеќе од половина запци а секое негово палење беше вожња ко на трки.Мајсторот се зачуди кога му казав како го возев и ми рече дека ако била некоја друга кола до сега ке била рикната.Сакам да кажам дека нема поиздржлив мотор од Волксваген.
ке гледате такви цени. И што е уште посмешно, ке се најде некој :uvo: што ке ја плати.

Сигурно е рже не се држе :pos2::pos2::pos2:

Првото е унакажан олдтајмер илити залудно фрлени големи пари, а вториот ќе беше топ со некои прикладни бандажи од тој период :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom