Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле ама, што ви смета вас што човекот има авион. Па и тема му отвориле, Бог да чува. Типичен македонски синдром.
Ја нит олуци иам, нит авион пред врата.
ама и го спуштине бре само теми ќе отвараме за 2 тонска машина на угорнина,(а и пред тоа за...)
и две недели ќе ни седи пред врата на тротоар,и на кајгана ќе бараме решение,
човеков авион донел во двор и тој си знае како,полека во делови и го склопува сега.
И ова чудо го видов, да не видев нема да поверував (во нашата сиромаштија)
Знам многумина(како мојот зет)кои не работат ништо,немат пари а цигарата не ја вадат од уста.
Но ова и вие не сте го виделе. Човеков,си има своја куќа,направил некако,скрпил на времето кога и се работеше и скромно заработуваше,се гледа се уште нема ни олуци ставено на кровот,како кај многумина негови комшии,ама има АВИОН !!! А.....АВИОН прав пправцат, во дворот пред своја врата, да во дворот каде се уште не успеал да постави ограда а ниту врата,или тоа е со умисла,бидеиќи и дворот е широк таман колку и АВИОНОТ,крилата допираат и кај комшијата.
ама и го спушти![]()
анчо шо викаш дали го составувал дел по дел,или му требало цел месец да го донесе некако ?![]()