Australian Open 2018

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добар период пред неколку години бев неактивен општо на форумов, постирав многу помалце. А за мечот на Фед вс Чунг, изгледај ги пак првите 2-3 гема, и после врати се кажи ми како повредата играла улога, Чунг нема игра за да го тепа овој Фед, можда у иднина кога ќе изиграат неколку меча и ќе научи како да игра вс него ќе има шанса.

Во моментов според формата на играчите, шанса да го тепа Фед имаат само добро разигран Киргиос, и Надал на земја, ако не го гледате тоа и не ја сфаќате иронијата на постирање на слики од повредата, тоа е ваш проблем. Не е работата дали глумел него колку таа повреда играла улога, јас би рекол ич.
Nah... ако си играл тенис ќе знаеш. Нема врска и јас сум фан на фед, али со жуљ неможеш да се движиш камо ли да играш.

Nah... ако си играл тенис ќе знаеш. Нема врска и јас сум фан на фед, али со жуљ неможеш да се движиш камо ли да играш.

Ок, нека е така, сепак и да немаше жуљеви ќе изгубеше така да тоа е тоа.

Има разлика од тоа своите мислења и ставови да ги пишуваш пред даден настан, и да се правиш генерал после војна, оние што често те читаат овде и на темата кладилница им е јасно дека 99% од твоите експертизи се после завршен настан, па веројатно затоа си толку успешен. Ти кажав 100 пати, јас моето мислење не го менувам, 100 пати да е истата ситуација пред полуфиналните мечеве 100 пати Возниачки би била зад Халеп и Кербер како трет фаворит за освојување, не знам што не ти е јасно тука, трет фаворит не значи дека нема шанси да освои, за денешниов меч моето предвидување ќе беше точно ако Возниачки не се исплашеше во средината на вториот сет кога Халеп едвај се движеше и бараше МТО па почна да ја игра онаа пасивна игра од пред 3-4 години, без никаков ризик и топчиња кои паѓаа кај сервис линијата по средина молејќи да бидат претворени во винери од Халеп, па успеа да го сјебе цел втор сет и да отиде во трилер завршница во третиот каде Халеп водеше со 4-3 со брејк. Не очекував да ми реплицираш ама веројатно гордоста не ти дава да останеш покус во некоја дискусија во која не си бил во право и сега ти е време да вратиш, кога веќе се е завршено и се знае исходот, разликата е тоа што јас нема сега да се бранам или не знам што, ти кажав, моето мислење пред полуфиналните мечеви беше дека Кербер е прв фаворит, и во таа ситуација беше, Возниачки беше трет фаворит од четири тенисерки односно претпоследен, па не знам што воопшто ме цитираш како да сум кажал нешто погрешно, сите правиме предвидувања, некои успешни некои не, ти текнува тебе на Вимблдон кој ти беше прв фаворит и од кого и во кое коло загуби?

Да резимираме, ти беше во право кога кажа дека Возниацки е последна на листата за освојување од 6-те кој останаа, а јас не бев во право кога кажав дека има животна шанса да освои?

Има логика.

Да резимираме, ти беше во право кога кажа дека Возниацки е последна на листата за освојување од 6-те кој останаа, а јас не бев во право кога кажав дека има животна шанса да освои?

Има логика.
Дали ти сфаќаш колкава глупост напиша кога рече дека Возниачки е прв фаворит за титула со сите факти и аргументи на нејзина страна во ситуација кога Возниачки веќе беше во полуфинале, а на останатата половина се играа четврт финалните мечеви, и ти постираш слика со коефициенти за победник и тврдиш дека Каролина е фаворит број еден, треба ли да ти објаснувам колку ти беше глупа изјавата затоа што беше во нерамноправна ситуација, откако се формираше и другото полуфинале што се деси, Кербер изразит прв фаворит како што кажав јас, Возниачки трет фаворит од 4 тенисерки, и кој беше во право?

Значи оваа Халеп како да е психички блокирана во финалиња....да седне да игра против Лина и да и каже некој "ЕЈ, ова е финале на Гренд Слем" сигурно ќе се исплаши и ќе изгуби.... Не знам, едноставно секогаш кога игра добро цел турнир и ќе очекувам да освои титула....наоѓа начин лесно да изгуби..

Честитки за Возниацки во секој случај заслужено, ама не знам до кога ќе и трае оваа серија на Халеп без ГС титула...и дали воопшто ќе и заврши

Фановиве на Надал толку многу го омаловажуваат Фед и се пристрасни,што стигнаа до тоа ниво да пишуваат дека Чунг бил повреден затоа губел.Абе најздрав на светот да беше пак ќе беше прегазен.Федерер онакви играчи ги мачка на леб.

Дали ти сфаќаш колкава глупост напиша кога рече дека Возниачки е прв фаворит за титула со сите факти и аргументи на нејзина страна во ситуација кога Возниачки веќе беше во полуфинале, а на останатата половина се играа четврт финалните мечеви, и ти постираш слика со коефициенти за победник и тврдиш дека Каролина е фаворит број еден, треба ли да ти објаснувам колку ти беше глупа изјавата затоа што беше во нерамноправна ситуација, откако се формираше и другото полуфинале што се деси, Кербер изразит прв фаворит како што кажав јас, Возниачки трет фаворит од 4 тенисерки, и кој беше во право?

Не гледаш дека веќе си предмет на потсмев? Олабај малку, оди клади се на уметничко лизгање неколку дена, па пак врати се на форумот.

Баталете со кладионичарските препуцавања, впрочем имате конкретна тема за тоа. Еве ви линк, да не се мачите.

wozniacki2701abcd.jpg

Од сабајле сварете си го кафето и гледајте победа на кралот од 3:0 :kafence:

П.С. Постирајте добар линк овде за финалето, не ебаја овие со Еуроспорт шо ги тргнаја....

Од сабајле сварете си го кафето и гледајте победа на кралот од 3:0 :kafence:

П.С. Постирајте добар линк овде за финалето, не ебаја овие со Еуроспорт шо ги тргнаја....
Направи си акаунт на форумов. Ќе има линк сабајле, 90% ќе биде FREE. Цел турнир беше бесплатно, веројатно ќе биде и за утре. Сликата е 720p HD.
На еден од вас можам да му дадам login од EurosportPlayer бидејќи сабајле одам на скијање и нема да бидам во можност да го гледам мечот. Ако е некој заинтересиран нека ми пише ПП, па ќе му го дадам.

Направи си акаунт на форумов. Ќе има линк сабајле, 90% ќе биде FREE. Цел турнир беше бесплатно, веројатно ќе биде и за утре. Сликата е 720p HD.
На еден од вас можам да му дадам login од EurosportPlayer бидејќи сабајле одам на скијање и нема да бидам во можност да го гледам мечот. Ако е некој заинтересиран нека ми пише ПП, па ќе му го дадам.
Ооо ти си купил еуроспорт логин, мислеше дека надал ќе освои.. не ти искочи баш исплатливо годинава а? :pos:

Нишо чудно некој жуЉ да му искочи и на Чилич сеа :Д

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom