Australian Open 2014

Победник на Australian Open 2014?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 24 48,0%
  • Рафаел Надал

Гласови: 16 32,0%
  • Енди Мареј

Гласови: 4 8,0%
  • Роџер Федерер

Гласови: 4 8,0%
  • Х.М Дел Потро

Гласови: 1 2,0%
  • Станислав Вавринка

Гласови: 0 0,0%
  • Давид Ферер

• Жо Вилфред Цонга

Гласови: 1 2,0%
  • Томаш Бердих

• Вкупно гласачи
    50
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Dalton brothers style e Berdych . Do dresot li e , ama na AO igra dosta solidno do sega, ne oti i protivnicite mu se nekoj reper ama forhendot mu e na najvisoko nivo od poslednite godini

koga sme kaj dresovite , i ovie od Uniqlo ja posrale rabotata so Novak , od koga pochna so Uniqlo najruzna maica do sega , a i patikite se tuka nekade level

Патиките му се Адидас ако не се лажам, а иначе за идни број 1 намерно ставив смајли на крај, ваљда го сфати значењето на тоа. :)
Јас типувам на Димитров.

П.с. Цибулкова :eek::eek::eek:

Како игра човече :eek::eek: Шарапова може да има многу проблеми следното коло со неа.

Јас типував дека Суарез Наваро ќе и направи проблеми, ко тоа метла...

:)

Имаш шанса да ја видиш Диас.

Јас типував дека Суарез Наваро ќе и направи проблеми, ко тоа метла...

:)

Имаш шанса да ја видиш Диас.

Ја погледав малце, ама ништо не и може на Халеп. Јанковиќ и Нара имаат фестивал на брејкови во првиот сет, 5 гема 5 брејка. :D Леле ќе се мрднам не знам што попрво да гледам, на ТВ ми е Шарапова, а на бет365 ги гледам двојкиве Бопана/Куреши, Цибулкова, Халеп... :D

Хах, и јас само ги вртам од прееска на бет365. Инаку Дијас со брејк против Халеп, ќе биде поинтересно сеа. (y)
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 01:56 ---
Цибулкова, човече. :cuc:

Секое наредно коло играше се подобро, ова денес е врвот.

Абе Клизан со Ноле игра или со Роберт? :icon_lol:
--- надополнето: 18 јануари 2014 во 03:58 ---
Аии, како пука овој Роберт. :cuc:

Да не го изигра? :D Јас на 2-1 во сетови стаив Андерсон да ја врти зашо видов дека Вазелинов имаше проблеми нешто, па бараше и лекарска помош. Ептен извади гз Кевин, многу близу беше да изгуби.

Еј дајте кажете како изиграа Ана и Новак, не издржав да ги изгледам и нив... Цела вечер седам, се изгледав, дублови, миксани дублови и на крај заспав. :cautious:

Да. Му ги прегледав гемовите во кои сервирал, и секогаш правел hold на 15, максимум 30.
Го пуштив да го земе последниот сет, на негов сервис, и го изгуби сервисот.
60 секунди откако го уплатив.
Среќа пацер овој другиот...

jyt1.jpg

55 неизнудени грешки има Пер во 20 гема, ало бе шефе..... Некој платил карта таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom