Australian Open 2013

Кој ќе го освои Australian Open годинава?

• Novak Djokovic

Гласови: 34 43,0%
  • Roger Federer

Гласови: 25 31,6%
  • Andy Murray

Гласови: 13 16,5%
  • David Ferrer

Гласови: 1 1,3%
  • Tomas Berdych

Гласови: 1 1,3%
  • Jo Wilfried Tsonga

Гласови: 0 0,0%
  • Juan Martin Del Potro

Гласови: 2 2,5%
  • Некој друг, ќе наведам кој во мислење.

Гласови: 3 3,8%

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Неам што да се чисти. Никој не е навреден од членовите туку само Џокович. Мене може ми пречи шо некој цело време пишува глумец за Мареј но тоа е тоа. Ако гледаш така треба и сите теми за ракомет да бидат избришани оти се навредува Шундовски.
A на што се сведува дискусијата тогаш?
Маицата ја искинал, ги нервирало.:pos:

омразата колку може да го заслепи човек . Зошто ја искинал маицата?Зошто гласно се радувал ? Зошто имитирал ? Има и други ,,Зошто,, сигурно . Заврши мечот ,се прегрнаа ,поздравија ,кога заминуваше Вавринка Новак цело време ракоплескаше. Новак ако не го почитува противникот ,не знам кој друг .Другите од него видоа па почнаа да ракоплескаат и тие на добри поени од противникот .Поголема ферчина во тенисот во моментот нема од него ,башка и цел друг фолклор што оди со тенисот (хуманитарни акции , БЕСПЛАТНИ ревијални мечеви,не бара пари за настап на домашен турнир, ,работа со дечиња и мн.други работи кои што другите не ги работат . Што требаше да направи вчера ,да заплаче ли ,да се извинува ли . Ta 14-ти пат му го направи тоа на Стан ,не е прв пат.Било подраматично ,супер ,Вавринка созрева полека полека ,фајронт,повеке срека идниот пат .Е за маицата кога ја кине и начинот кога вика и гледа кон неговата ложа ,е тоа е тоа , Хулк бато ,No.1 . Спортистите низ светот се потепаа кој ке измисли пооткачен начин на радување ,ама во тенисот не смее ,тоа е спорт за снобови ,лицемери ,елита .Е не може така ,ке има се повеке тетовирани ,ке има стрижење гола глава ,ке има кинење маици и многу други ПРИРОДНИ начини ,итс шоу тајм .
http://www.youtube.com/watch?v=0PWI_NP_pkI
ај нека го направи тоа друг број еден

Епа тоа е Кога неаме некој наш да браниме и бодриме, ќе мора да се радвиме на достигнувањата на србиве, имам право да пишам, за мене тоа беше девијантно однесување, а тоа дека помагал е чист маркетинг и промовирање, многу славни личности донираат па не ги собираат медиумите. Тенисерите во минатото не заборавај дека и тие се луѓе, радост си ерадост, незнам како можи да се изнајди нов начин ...... Хмммм

Епа тоа е Кога неаме некој наш да браниме и бодриме, ќе мора да се радвиме на достигнувањата на србиве, имам право да пишам, за мене тоа беше девијантно однесување, а тоа дека помагал е чист маркетинг и промовирање, многу славни личности донираат па не ги собираат медиумите. Тенисерите во минатото не заборавај дека и тие се луѓе, радост си ерадост, незнам како можи да се изнајди нов начин ...... Хмммм
Хмм, е ај ќе ги бодриме Швајцарците, помало зло е.

"леброн вс коби" тип на детски мерења и во оваа тема . Штета.

абе што мешате националност бре ,до кога тоа слепило и комплекси .Костелич кога победува се радувам ,сестра му исто така , е кога победува Хицелпергештруфенцајнен нешто многу многу не ме трогнува . Вчера гледав ски скокови и некој Јанез беше во врвот и подсвесно се фатив како навивам за него , а имаше еден Даикиди Ито мислам беше ,симпатичен момак онака ,скроз ок ,ама јас пак Јанезот сакав да победи . Впрочем кој ни дава туелф поинтс на Евровизија ,да не случајно Хелветика .
Секој селебрити користи јавни настапи за себепромовирање ,но ретко можеш да видиш толку многу ангажман и користење на своето име за собирање донации како што прави Новак за децата ,а и делува дека тоа го прави од срце ,толку добар глумец не верувам дека е .
Ај те молам дефинирај девијантно однесување , не на мене ,на тебе самиот/та ,па поврзи го тоа со Новак ,па да ти приложам докази за 99 % светски спортски звезди со ,,подевијантно,, однесување

Новак е ферчина, да малце несоодветно делува радувањето, ама пошто е многу фер, и коректен тенисер мене не ми смета, има он многу кредит пред да го осудам за нешто такво..

.. дојдов пак да видам што се дискутира и уште не ми се верува дека се збори за искинатата маица на Новак. Еве како што и он знае, ќе си се прекрстам.

Типична, проста искомплексирана раја. Како, како? Маица ја искинал? :pos:

.. дојдов пак да видам што се дискутира и уште не ми се верува дека се збори за искинатата маица на Новак. Еве како што и он знае, ќе си се прекрстам.

Типична, проста искомплексирана раја. Како, како? Маица ја искинал? :pos:

Е што требаше да направи, после 5 часа игра и таков тесен меч, јас би ја изел маицата.... :icon_mrgr:

Ве молам не се нервирајте толку и немојте да кините маици. :D aj поз

Новак е ферчина, да малце несоодветно делува радувањето, ама пошто е многу фер, и коректен тенисер мене не ми смета, има он многу кредит пред да го осудам за нешто такво..
Баш ова сакав да го напишам. Новак е фер играч, а радувањето негово иритира, бар што се однесува до мене, особено кога ќе го победи Надал, бидејќи навивам за Рафа и ми иде да влезам у ТВ и да го зашутирам Ноле:D, но настрана тоа Новак и надвор од теренот и на теренот се однесува доста коректно и не можам да му замерам ништо друго освен радувањето. Али пак ќе кажам, тоа е мое мислење, мене лично ме иритира, не значи дека го иритира и остатокот од светот.
Мене уште ми е криво за Вавринка, дефинитивно заслужи човекот да иде понатаму, се бореше како лав, а и му беше што се вика одземена победата со недосудениот аут, ама и он смотко место да побара челенџ му веруваше на судијата.

Ќе има добар тенис, Радванска - Ли, Ферер - Алмагро. :) Се надевам на долги и интересни мечеви, а и да се надевам дека Ферер нема лесно да го исчисти Алмагро.

Ќе има добар тенис, Радванска - Ли, Ферер - Алмагро. :) Се надевам на долги и интересни мечеви, а и да се надевам дека Ферер нема лесно да го исчисти Алмагро.

Нема да го исчисти , не за џабе го играв над 37.5 гема :)
Се знаат добро помеѓу себе , Алмагро игра феноменален турнир . Ова му е одлична шанса за чекор напред во кариерата. Нормално , не велам дека ќе победи Алмагро . Но сет зема сигурно според мене . Очекувам страшен дуел .

Тупаџиски старт на Ли На и Радванска. Ако отиде ова во 3 сета , алмагро -ферер нема да почне пред 4.30 часот.
--- надополнето: 22 јануари 2013 во 02:18 ---
Ферер ќе тепа.

Да да , и тоа 3-0 .
п.с Само што видов дека ми искуцале помалку од 37.5 гема на ливчето. :pos: ("пом" и "пов" пишат во бетсити , скржави едни)
Напред Давид , кој е тој Алмагро ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom