Аustralian Open 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
Блесокот на Дел Потро, кој беше пред некоја година, тешко дека ке биди пак, и уште потешко дека ке се врати горе, во бодовите..

Јанкович бе, и ти си готова... Не е изненандување ако ги снема Јанкович и Иванович во првите кола, иако двете беа на врвот на ВТА листата..

И последно, нема на Ѓоле да му биди толку лесно со Троицки... Троицки е класа играч, можеби нема успеси како Џокович, но се надмина себеси во мечот, во кој заедно со другите српски тенисери им ја донесоа титулата на репрезентативен план

Може некој да ми каже во колку точно часот (по наше време) играат вечер Ноле - Троицки? Фала однапред :)

Ништо чудно Троицки вечерва да го изненади Новак, а дека е класа Троцики неможам да кажам, тенисер не се станува со еден меч ;) ...но целосен респект за него, оваа година е во одлична форма, ништо чудно да стигне далеку на некои од гренд слемови, ако не на овој на наредните 3 што следуваат.

--- надополнето ---

Цибулкова-Возниацки на Еуроспорт.
Троицки-Новак ќе го пренесуваат на Еуроспорт 2, ама послем мечот на Скијавоне...глуп избор:nesvest:

Скијавоне нека завршува шо побрзо да гледаме интересен меч за тоа време ја гледам Возниацки

лол, како може бе сега да не даваат ни на Еуро Спорт, ни на Еуро Спорт 2, амаан :@

Баш сега видов дека почнале на лајвскор и таман да седнам да гледам, пуштам и го предал мечот Троицки... може некој да ми каже зошто? Повреда во тек на натпреварот или имал и пред тоа некаква повреда?

Добар тенис беше Скивоне бре.
Мојата фаворитка на АО, многу добро игра, ова малце напор напраи во втор сет, али џабе. Само нека продолжи така, само треба да биде 100% концентрирана, бидејки кога има мал пад на игра премногу грешеше.

schiavone101586991.jpg

Колку среќа има Гаске и сам не знае.. :) Треба да земе да си ја спакува мрежата ако го освои сетов.. :)

Иначе, Енан за малце не успеа да се извлече со Кузњецова.. Тоа е, повеќе среќа за неа во Франција..

Криво ми е за Енан,требаше да си продолжи коха беше најдобра.

Роже рутинирано.

Абе шо се замарате.Се знае кој е шампионот и кој ќе го освои.ФЕДЕРЕР!!!!!!! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom