Аustralian Open 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
Слушнење ги сељандурите кипарски бе, си мислиш на фубал отишле
Ја па се чудам колку биле Австралијанцине за Багдатис:)

--- надополнето ---

Штета што ни киднала оваа Јованоски,она копилено српско на Еуроспорт 100 пати кажа "нашу тенисерку" жими јајцава ваша си викам.
Надал како и секогаш лесни противници ама ќе го видам 1/8 финале и понатака што ќе прави. Тсонга и Чилиќ лесно си тепаа.
И ние кога игравме ракомет со купени играчи си викавме НАШИТЕ РАКОМЕТАРКИ.
Нели:)

Претпоставував дека Багдатис ке тепа Дел Потро тешко да се врати во таа убиствена форма што ја имаше пред да се повреди

Еве брејк за Дел Потро, нека продолжи сега на сервис и ке го зема овој сет!

Ајмо мајсторе!

Znaci Nalbandian se povlece poradi povreda. Toa go izjavi na pres konferencija sega :helou:

--- надополнето ---

Ја па се чудам колку биле Австралијанцине за Багдатис:)

Ne, Avstralijancite ic ne se za Bagdatis. Rabotata e vo toa sto sega vo stadionot ima izopaceni Grchista koi se tepaat skoro so site navivaci, barem ovie nekolku godini.

Koj i da bilo samo da go spreci onaj Bagdatis od pobeda...go mrazam nego a posebno navivacite...

Добро Крис, не мора да кажуваш по 100 пати.

Еве 2-1 Дел Потро зема, се надеваме дека ке се врати и ке го сврти мечот, дај боже!

Готов е мечот, толку од Дел Потро.Како што реков претходно тешко да ја врати старата форма

Мислам дека сега е со Мелцер, а Мелцер игра во многу добра форма, тој ке биде што ке го победи.

Толку од Дел Потро. Се надевав дека ќе успее да се врати во мечот но очигледно дека ќе му треба уште доста време да се врати во форма после повредата.
Инаку утре (за нас вечер:)) програма започнува со српскиот дуел помеѓу Ноле и Троицки. Типувам победа на Ноле од 3-1.

Дел Потро ја има изгубено формата, ќе му треба време да се врати јбг повредата си го зема данокот. Ова му е прв Грендслем после УС Оупен 2009, така да никој мислам нека очекуваше некој голем поход на аргентинецот .. Нека ги искористи максимално турнирите до мај, па на Ролан Гарос да го видиме оној стариот Дел Потро, а и земјата како подлога му одговара. Иии браво за Маркос, човекот на база на смиреност и искуство продолжи понатаму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom